СП 2014 - Група Д (Уругвај, Коста Рика, Англија, Италија)

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Bq6gtKICQAAJFMY.jpg

Па добро, можеше и полошо да испадне... Да завршеа под Англија :icon_lol:

Ни едните ни другите не заслужија да идат даље. Ама што менталитет им е тој на Италијаниве бе да задржаваат време у 30та минута стварно не ми е јасно. Киелини за најнормален фаул се витка ко да го удриле со кола и тоа у 15та минута. Балотели се фаќа за глава, и лежи три минути а на снимката се гледа дека немаше никаков контакт со противничкиот играч. :facepalm::facepalm::facepalm:

Следна цел за Суарез е - гризење за пенисот евентуално задникот.

Columbia-Urugvaj
Brazil- Chile

Dva Juznoamerikanski sigurno ispgjaat.

Најфраерска екипа испадна Коста Рика.Во група каде ги сметаа за туристи завршија први.Сега вкрстуваат во група која е пресмешна за групава во која беа и имаат и те како шанси за поголем пласман.Ќути си дупи си.

Ќе ја барате Италија после кога ќе гледате 1/8 Костарика-БСК...:facepalm: или недај боже 1/4 БСК-САД

Колку најглуп муабет. Ај нека играат ако не Италија, Англија и Шпанија директно у полуфинале. Костарика и БСК стигнале таму затоа што заслужиле а не биле мизерни ко горенаведените три.

Италија заслужено си го загуби натпреварот.. неможеш вечно да се надеваш на гол разлика и да играш бункер цел натпревар, ќе дојде некоја посериозна екипа од рангот на Уругвај денеска и ќе ти го плесне.
Кај Суарез преовладува канибализам, човекот е ненормален. :pos:

Италија заслужено си го загуби натпреварот.. неможеш вечно да се надеваш на гол разлика и да играш бункер цел натпревар, ќе дојде некоја посериозна екипа од рангот на Уругвај денеска и ќе ти го плесне.
Кај Суарез преовладува канибализам, човекот е ненормален. :pos:

Море пријателе, ако сакаат тие и во 16тник сите ќе играат па ако е јак толку уругвај нека даде гол и нека победи, кој кур е судијата да ја решава утакмицата??

Ако не му дадеше црвен 3 дена немаше гол да дадат. Овие циркузи што ги наравија неевропските судии треба да ја замислат ФИФА за следното првенство.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom