Windows Phone 8 (генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Boomerang
  • Време на започнување Време на започнување
До сега беше преку провајтери, мајкрософт го пушта апдејтот па после оепраторите си редеа свои додатоци досредуваа и пуштаа. Се за нокиа телефоните ќе биде различно т.е OTA или over the air апдејт. Што значи дека ќе се чека само на Нокиа да среди и да прати, а не преку оператор. Што се однесува до другите телефони незнам ако ќе оди, но сигурно нема да биди на 24-ти овој месец.

Ќе треба да почекаш самсунг да пушти апдејт, а не мајкрософт. Истото важи и за хтц, бидејќи тие кажаа дека си работат веќе на апдејт така да останува да чекаме само се надевам не долго.

@The_Red1 ATIV Camera, пребарај на маркетот. Самсунг штотуку пушти апликација за нив, за изненадување ми изгледа вака по слики средена. Дури има опција и за slow motion видео.

@The_Red1 ATIV Camera, пребарај на маркетот. Самсунг штотуку пушти апликација за нив, за изненадување ми изгледа вака по слики средена. Дури има опција и за slow motion видео.
Jа видов ама нејчит.
Чекам официјален и ако не се опрај го давам на сервис.

Ја инсталирав Ativ camera , но и кај мене не функционира т.е нејќе да слика и не ги прикажува опциите. Исто така кај многу луѓе со Атив освен тие што имаат Атив Нео, не работи. Како и да е ќе ја средат, со пуштањето на фирмверот
Sent from my GT-I8750 using Tapatalk

Претпоставувам многу од вас веќе се корисници на SkyDrive, односно OneDrive, убава вест денеска сите имате + 8 гига за уплоад. Од сегашните фрее 7 имате сега 15 гига.

@Џои денес треба да излегува официјалниот или само беше шпекулација?

@Џои денес треба да излегува официјалниот или само беше шпекулација?

Денеска почнува официјалната подршка, но апдејтот ќе зависи од секој оператор посебно и во која држава се наоѓа. Но од овој месец па се до септември би требало сите телефони да бидат апдејтирани.

Facebook Beta излезе со апдејт, (ако не ме лажит окото) иконите се помали и делува по стилски плус има и уплоад на видео ( до сеа не знаев дека ја немаме таа функција :D )

Facebook Beta излезе со апдејт, (ако не ме лажит окото) иконите се помали и делува по стилски плус има и уплоад на видео ( до сеа не знаев дека ја немаме таа функција :D )
Facebook?
Да не мислиш Instagram бе другар? :D

Мисли на фацебоок за апејтот од пред некој ден, денеска му се покажал автоматски :)

Facebook?
Да не мислиш Instagram бе другар? :D

секој ден проверувам апдејти :) вечерва апдејт имаше Фејсбук Бета другарче Ч) барем кај мене прв апдејт откако го инсталирав Бетата

Мисли на фацебоок за апејтот од пред некој ден, денеска му се покажал автоматски :)

секој ден проверувам апдејти :) вечерва апдејт имаше Фејсбук Бета другарче Ч) барем кај мене прв апдејт откако го инсталирав Бетата
WTF?! Јас бета верзија на фб никад не сум сретнал. И сеа проверувам на маркетот, нема апдејт, бар кај мене. o.O

WTF?! Јас бета верзија на фб никад не сум сретнал. И сеа проверувам на маркетот, нема апдејт, бар кај мене. o.O
има и бета верзија побарај по страните назад мислам дека џои ми стави линк мене. ама ништо посебно не е исто ми работи како и официјалната

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Прајте search преку бинг facebook beta, ќе ви искочи.
Sent from my RM-892_eu_hungary_411 using Tapatalk

Attachments

• wp_ss_20140625_0001[1].png
    wp_ss_20140625_0001[1].png
    148 KB · Прегледи: 30

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom