Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ништо не враќа, го фативмени мене не ми отвора ко што треба, него му отвора :s
dragonsky is Glazer.
Чичарито е играч што е закана и пол кога ќе влезе од клупа. Фергусон рече дека има интелигенција како Солскер од клупа да ја прати играта и кога ќе влезе да знае одма каде се слабостите и да ги искористи. За уморни и плус спори дефанзивци е ноќна мора.Генијалец е тренеров на Мексико алал да му е. Прво се чудев зошто Чичерито не е уште од почеток ама генијално ја изигра тактички, плус и одбрана имаа добра.
Кој кур му бизнис на овој Нико Ковач, три грама мозок нема у главата тренер го ставиле.
Какви играчишта има на сите позиции не може еден Мексико да тепа.
Тројца топ плејмејкери имаат, една шанса не можат да сврзат.
По грешка е земен воопшто во репрезентација. Пред 1.000 години кога им бил селектор Бора Милутиновиќ го повикал Рафаел Перез (или друг играч со презиме Маркез не е битно) и го утнале списокот и така Рафа се нашол во составот.Него што спомна коментаторов, зошто по грешка дошол Маркез на светсково ?
Ваквиве играчи се најјаки, бар тие што сакаат така. Џеко на пример исто е таков според мене, затоа од клупа има магичен ефект, а коа е стартер ништо не праи. Ваквиве сметам и дека имаат најголем потенцијал да бидат добри менаџери... (или барем само менаџери во случајот на СолскерЧичарито е играч што е закана и пол кога ќе влезе од клупа. Фергусон рече дека има интелигенција како Солскер од клупа да ја прати играта и кога ќе влезе да знае одма каде се слабостите и да ги искористи. За уморни и плус спори дефанзивци е ноќна мора.