Кајгана фото-натпревари [општи дискусии]

• Креатор на темата Креатор на темата .Sky.
  • Време на започнување Време на започнување
Picture 1627.jpg Picture 1628.jpg Picture 1630.jpg Picture 1629.jpg Picture 1631.jpg
ајде членови помош, денес сликано, да одбереме која да ја ставиме во натпревар. 1-2-3-4или5.
главниот влез на машката гимназија во Скопје,срушена за земјотресот и последна ослободена зграда на 14 ноември 1944 год.
(пред ова сликав една убава џамија во СКопје,ама сепак се одлучив а ова,но и џамиите се архиктетура на градот-белег од минатото).

Прегледај го приврзокот 95055 Прегледај го приврзокот 95056 Прегледај го приврзокот 95058 Прегледај го приврзокот 95057 Прегледај го приврзокот 95059
ајде членови помош, денес сликано, да одбереме која да ја ставиме во натпревар. 1-2-3-4или5.
главниот влез на машката гимназија во Скопје,срушена за земјотресот и последна ослободена зграда на 14 ноември 1944 год.
(пред ова сликав една убава џамија во СКопје,ама сепак се одлучив а ова,но и џамиите се архиктетура на градот-белег од минатото).

веќе стави, нема врска...само да ти кажам едно БРАВО! :)

Гарант ако немаш учествувано во градењето, сигурно си учествувал во ослободувањето на објектот

листањето на фотките во албумот иде до rigel kent и толку

овој асид секогаш прв се става во албумите :P

Честитки до Леандра, иако гласот отиде за друг, сепак и она беше еден од омилените овој пат. Ај ќе видиме креативноста на следнава тема.

Од ко стартуваше темата за натпревари, морав често да интервенирам ради офтопици, да префрлам мислења, да апелирам, од сега на таму на тема ПРИЈАВУВАЊЕ, секој пост кој не содржи во себе исправно прикачена фотографија од галерија на Кајгана, а која е во врска со темата - ќе го избришам.
Овде САМО и ЕДИНСТВЕНО се пријавуваат фотографии за натпреварот, без дискусии, без цитирања без одговори. За сите тие работи постои тема за ОПШТИ ДИСКУСИИ.
Фала на пажња.
Мора во галерија да биде прикачена и ако да зошто ?

Мора во галерија да биде прикачена и ако да зошто ?
мора затоа што после од таму се превземаат за гласање и за преглед на сите пријавени на едно место , не треба да се листаат 15 страни дискусии да се разгледаат пријавените фотографии

мора затоа што после од таму се превземаат за гласање и за преглед на сите пријавени на едно место , не треба да се листаат 15 страни дискусии да се разгледаат пријавените фотографии
ок,не дека ќе стаам слика онака чисто ме интересираше

Ми се допаѓа темата, затоа што е специфична. Еве, дури и јас немам „готова“ фотка за прикачување, па ќе мора да се потрудам овој пат :pos:

Мислев да ја шибнам оваа, ама не, сепак ќе одам со нешто ново...
Hands by MLazarevski, on Flickr

Последно уредено:
Женските закажаа педикири и маникири, машките сечат нокти и се обидуваат да извадат жолтила од прстите па да направат некоја фотка на темата

Женските закажаа педикири и маникири, машките сечат нокти и се обидуваат да извадат жолтила од прстите па да направат некоја фотка на темата

Грицкам нокти :( во потргата сум по туѓи раце

Picture 683.jpg ете,можеше и оваа да ја ставам,ама ова е рака и не одговара,во темата се бараа „ Р А Ц Е “
инаку ова е селфи (уф и тоа не сум го знаел)лани лето, (ваквите во канта)
сега читав една книга со добар наслов,за онаа фотка со што влегов во 10(без кромид)...„Id Ego Sum“ - од Зоран Тодоровски

Прегледај го приврзокот 96251 ете,можеше и оваа да ја ставам,ама ова е рака и не одговара,во темата се бараа „ Р А Ц Е “
сега читав една книга со добар наслов,за онаа фотка со што влегов во 10(без кромид)...„Id Ego Sum“ - од Зоран Тодоровски
Бре Анчо ти да не работеше нешо као финансов инспектор? нема тема да не најдеш некоја граматичка или правна заврзлама , опушти се бе ете ако ти помага нешто не е споменато ни дали човечки раце мора така да можеш и раце од мајмун, ленивец со 3 прсти, кенгур....

Прегледај го приврзокот 96251 ете,можеше и оваа да ја ставам,ама ова е рака и не одговара,во темата се бараа „ Р А Ц Е “
И јас тоа приметив, темата е Раце, а некој задале слика ко на тема Рака.... :confused:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom