Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ваљда у второ ке имаат уште 5 корнера, 5 имаат до сеа..Ја пишав Алжир 3+ го фрлив ливчето и напишав друго вкупно корнери 9.5+.За ебење сум!
имаше 5 коа пишав ја xD6 има корнери до сега ама постот му е онака ако има некоја девојка да го чита постов да знае дека само за ебење бил овој.
Ете сепак не-ебан ќе останеш.Ја пишав Алжир 3+ го фрлив ливчето и напишав друго вкупно корнери 9.5+.За ебење сум!
Дојди со мене во веце да видиш дали сум педеримаше 5 коа пишав ја xD
иначе може нејке девојка бе![]()
![]()
Ја играше некој 0-1...Да не ја играше некој 0-2 оваа ?
Кореа-Алжир од нула до еден гол 2.80
Ја играше некој 0-1...
![]()
Па штом го викаш во вц се е јасноДојди со мене во веце да видиш дали сум педер![]()
А баш сакав утре да играм на минус жолти...ако играш ти да знам на тенисов да останамПа штом го викаш во вц се е јасно
Се наполниа пари овие што ги играа од 0-4 жолти, јас еден ден уплатив гомнаров извади 5 жолти во 89 минута и немам уплатено веќе, ама утре ќе пробам.
Не сум јас баксуз бе шо ти еА баш сакав утре да играм на минус жолти...ако играш ти да знам на тенисов да останам![]()
![]()
Ферер 3-0, Бердих, Ноле 3-0, Димитров, Вазелин 3-0, Андерсон, Венус, Квитова, Веснина, Макарова. Овие ти се зицерите брат, оние со помали коефициенти, а од тие со поголеми ја би ги играл Баутиста, Томич, Свитолина и Грот плус 9.5 прв сет. За граници не знам затоа што ништо не сум видел, тек сеа се прибирам, цел ден не бев дома.se cheka @Stefan-kobe da izleze so oficijalnite tenisi za utreEdnas gi pisa no bi go zamolil za posle 16h ako ima nesto zosto do togas sum na rab
![]()