СП 2014 - Група Г (Германија, Португалија, Гана, САД)

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување
Само на мене ова меилов ми изгледа како HH и после тоа 2 громчиња на СС ? :D
Heil Hitler SS :vozbud:
Значи ти си овај Газда Пари :cautious: :D
10151954_675400175842338_7628099321884598111_n.jpg

Дорбо е што им се случи на Германците Гана. Сеушт е иам Löw време да разбере дела Лам неможе да игра централен дефанзивен и дека местото му е на десно крило. Исто така треба да разбере дека без крилни играчи а со 4 класинчни централни одбранбени не се игра фудбал. Добро што Германија има доста широк кадар така да не е проблем да ја менуваат тактиката.

Ne pamtam vtoriot natprevar u grupite posleden pat pobedile germancite. Odlicen natprevar na Ghana. I 2012 edvaj gi pobedija 1:0.

Sent from my Samsung Galaxy S4 using Tapatalk 2
И на ЕП 2012 го победија вториот натпревар против Холандија 2-1 :D

Лев и Германија вчера си го искористија џокерот за светсково првенство,и веќе таква утакмица не смее да им се повтори пошто ќе биде крај...

Од наредната па до евентуалното финале,треба и мора да играат само играчи кои се спремни да одат до крај....

Треба да се корегира одбраната...Хеведес АУТ,Дурм тука обавезно...Гроскројц може на десен бек дефинитивно,подобра опција од Боатенг...

Швајни внатре,фали лидер,мислам дека е спремен да игра! Озил или Крос аут,еден од нив двајца нека игра 10ка али не и двајцата...

Кедира мислам дека треба да игра,али изглеа е повреден,меѓутоа со Швајни у комбинација,имаа одлично разбирање 2010.

Decki se mislam vecer portugalija na nekoja dobra para da ja igram...ima sansi da pobedi ili ke bide spanija 2 del...sakam da ja igram 2 i T2

Бразил киксира и одма коментари како немаат шанси против Италија или Германија. Италија загуби од Коста Рика и тие веќе немаат шанси против Германија, Аргентина и Холандија. Па Аргентина сега и Германија и се така во круг. Сите фаворити ги отпишавте.

.....напиша членот што ги отпиша Уругвај после првата утакмица.

Е Уругвај со сигурност отпаѓаат. Мизерии

.....напиша членот што ги отпиша Уругвај после првата утакмица.

Уругвај не ги ни сметав за фаворити за титулата. Ги отпишав за осминафиналето што е можно доколку не победат против Италија така да можеше да почекаш прво да победат против Италија па после да ме цитираш.

Лев и Германија вчера си го искористија џокерот за светсково првенство,и веќе таква утакмица не смее да им се повтори пошто ќе биде крај...

Од наредната па до евентуалното финале,треба и мора да играат само играчи кои се спремни да одат до крај....

Треба да се корегира одбраната...Хеведес АУТ,Дурм тука обавезно...Гроскројц може на десен бек дефинитивно,подобра опција од Боатенг...

Швајни внатре,фали лидер,мислам дека е спремен да игра! Озил или Крос аут,еден од нив двајца нека игра 10ка али не и двајцата...

Кедира мислам дека треба да игра,али изглеа е повреден,меѓутоа со Швајни у комбинација,имаа одлично разбирање 2010.
Само првата реченица ти ја прочитав и кликнав "Ми се допаѓа". Не ни читам веќе. Кажано е сè. А и Јоги е свесен, нервозен испад со топката, што е невообичаено за него.

USA
Lineup: T. Howard, D. Beasley, F. Johnson, G. Cameron, M. Besler, J. Jones, M. Bradley, K. Beckerman, G. Zusi, A. Bedoya, C. Dempsey
Substitutes: D. Yedlin, O. Gonzalez, J. Brooks, A. Jóhannsson, M. Diskerud, B. Guzan, B. Davis, J. Green, J. Altidore, C. Wondolowski, T. Chandler, N. Rimando

Portugal
Lineup: Beto, Ricardo Costa, Bruno Alves, João Pereira, Raul Meireles, Nani, Miguel Veloso, João Moutinho, André Almeida, Cristiano Ronaldo, Hélder Postiga
Substitutes: Eduardo, Fábio Coentrão, William, Hugo Almeida, Vieirinha, Éder, Rui Patrício, Neto, Rafa Silva, Silvestre Varela, Ruben Amorim

Е со Хелдер Постига се' ќе направат. :D Човекот во Лацио грееше клупа, па сеа прв тим во клучна утакмица за репрезентација.

Е со Хелдер Постига се' ќе направат. :D Човекот во Лацио грееше клупа, па сеа прв тим во клучна утакмица за репрезентација.

Демек имаат подобра опција... (n)

Абе брклијата Алмеида барем има играно фудбал, едно друго. Мада можда и ќе изненади Постига, ама чисто сумњам.

И јас го сметам Алмеида за подобар, но минатиот натпревар заработи повреда.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom