HristijanWR10
Bryan Kearney
- Член од
- 11 април 2012
- Мислења
- 10.768
- Поени од реакции
- 20.491
- Локација
- Охрид, Аеродром на вода
Значи ти си овај Газда ПариСамо на мене ова меилов ми изгледа како HH и после тоа 2 громчиња на СС ?
Heil Hitler SS![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Значи ти си овај Газда ПариСамо на мене ова меилов ми изгледа како HH и после тоа 2 громчиња на СС ?
Heil Hitler SS![]()

И на ЕП 2012 го победија вториот натпревар против Холандија 2-1Ne pamtam vtoriot natprevar u grupite posleden pat pobedile germancite. Odlicen natprevar na Ghana. I 2012 edvaj gi pobedija 1:0.
Sent from my Samsung Galaxy S4 using Tapatalk 2

Бразил киксира и одма коментари како немаат шанси против Италија или Германија. Италија загуби од Коста Рика и тие веќе немаат шанси против Германија, Аргентина и Холандија. Па Аргентина сега и Германија и се така во круг. Сите фаворити ги отпишавте.
Е Уругвај со сигурност отпаѓаат. Мизерии
.....напиша членот што ги отпиша Уругвај после првата утакмица.
Само првата реченица ти ја прочитав и кликнав "Ми се допаѓа". Не ни читам веќе. Кажано е сè. А и Јоги е свесен, нервозен испад со топката, што е невообичаено за него.Лев и Германија вчера си го искористија џокерот за светсково првенство,и веќе таква утакмица не смее да им се повтори пошто ќе биде крај...
Од наредната па до евентуалното финале,треба и мора да играат само играчи кои се спремни да одат до крај....
Треба да се корегира одбраната...Хеведес АУТ,Дурм тука обавезно...Гроскројц може на десен бек дефинитивно,подобра опција од Боатенг...
Швајни внатре,фали лидер,мислам дека е спремен да игра! Озил или Крос аут,еден од нив двајца нека игра 10ка али не и двајцата...
Кедира мислам дека треба да игра,али изглеа е повреден,меѓутоа со Швајни у комбинација,имаа одлично разбирање 2010.
Е со Хелдер Постига се' ќе направат.Човекот во Лацио грееше клупа, па сеа прв тим во клучна утакмица за репрезентација.
Абе брклијата Алмеида барем има играно фудбал, едно друго. Мада можда и ќе изненади Постига, ама чисто сумњам.Демек имаат подобра опција...![]()
Абе брклијата Алмеида барем има играно фудбал, едно друго. Мада можда и ќе изненади Постига, ама чисто сумњам.