СП 2014 - Група Х (Белгија, Алжир, Русија, Ј. Кореја)

• Креатор на темата Креатор на темата Uli Hoeneß
  • Време на започнување Време на започнување
Вилмотс има исти проблем ко мене на менаџер кога ја водам Белгија, не стига топката до Лукаку и после ќе слушаш коментари не била играта реална...

Вилмотс има исти проблем ко мене на менаџер кога ја водам Белгија, не стига топката до Лукаку и после ќе слушаш коментари не била играта реална...
Можеби како менаџер е твоја работа да го средиш тој проблем :D :P

До твојата тактика е. ( а и до тактиката на Вилмотс) :D

Еј овој Лукаку каков играч еј, како го огра светсково, најдобар играч на Белгија, растура. Заслужува да е прв напаѓач во Челзи кај што ќе треба да дава голови за трофеи.

До твојата тактика е. ( а и до тактиката на Вилмотс) :D
треба да стави све на overload и exploit the flanks за да иде по крила, проверено, работи 100 % :pos:

Ако Свецково би било ФМ, тогаш сигурно сејфот е на менаџерот на Костарика, кој цело време ги преигрува утакмиците дур не победи.

Ако Свецково би било ФМ, тогаш сигурно сејфот е на менаџерот на Костарика, кој цело време ги преигрува утакмиците дур не победи.
И последнава ќе ја остави асистентот да му ја изигра да не губи време :pos:

Хазард е дрво и двете утакмици, тотално изгубен. А он е тој што треба да повлече.
Де Брујн најдобар е кај Белгија.

Стави го бе Јанузај
proxy.php

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom