Силување

• Креатор на темата Креатор на темата locker*
  • Време на започнување Време на започнување

Што би му направиле на силувачот кога би биле законот?

• Отсекување на половиот орган

Гласови: 50 45,5%
  • Би го убиле

Гласови: 20 18,2%
  • доживотен затвор

Гласови: 21 19,1%
  • затвор од 10-15 години

Гласови: 19 17,3%

• Вкупно гласачи
    110
Во Чешка мислам има еден интересен закон во случај на силување..

кога ќе го фатат силувачот го казнуваат со шприц за стварање сенилост(во превод земање на хормони или нема да му станва) + една година затвор..ова треба според мене секаде да се примени

кога ќе го фатат силувачот го казнуваат со шприц за стварање сенилост(во превод земање на хормони или нема да му станва) + една година затвор..ова треба според мене секаде да се примени
ова е и опасно, може невин да настрада има курви што знаат да одглумат

ова е и опасно, може невин да настрада има курви што знаат да одглумат

не е опасно, ако се докажи дека тој ја силувал во судски процес или за некаков педофил тогаш го применуваат законот..затоа во Чешка најмалку случаеви имало со силување и педофилија бидејќи сите се плашат и сите си фаќаат жени за себе и нема неверства :D

Мислам дека импотентни луѓе можат да имаат секс драјв. Така да може нешо друго да и напраи ако не може да и го стаи.

Мислам дека импотентни луѓе можат да имаат секс драјв. Така да може нешо друго да и напраи ако не може да и го стаи.

Сепак страв му е на сите и има многу малце вакви случаеви..кој будала ќе ризикува да силува за после да не му станва..не заебавај психички делува тоа.плус кога немаш хормони не си подложен на насилство и ќе немаш нагони за ништо освен да кулираш

Гледам за кастрација гласале 46%
Еден од нив да ми пише пп да го прашам зошто?
Без шала ми треба еден таков што мрзи такви :) нека пише

Еве и ќе гласам, гласањето е едно се ќе кликниш и ќе речиш а во реалност во вратата покрај тебе ќе влегува ќе знаеш многу нешта и од реални причини ќе молчиш
зошто тие работи се многу повеќе од кривично дело и казна, со казната на силувачот и педофилот се нанесуваат уште 100 казни на жртвата

Гледам за кастрација гласале 46%
Еден од нив да ми пише пп да го прашам зошто?
Без шала ми треба еден таков што мрзи такви :) нека пише

Еве и ќе гласам, гласањето е едно се ќе кликниш и ќе речиш а во реалност во вратата покрај тебе ќе влегува ќе знаеш многу нешта и од реални причини ќе молчиш
зошто тие работи се многу повеќе од кривично дело и казна, со казната на силувачот и педофилот се нанесуваат уште 100 казни на жртвата
:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::facepalm::facepalm::facepalm:

Ај ако не нека му прогледаат низ прсти и да не го казнат...што све оди по земјава....

Би го судел во демократска атмосфера и меѓувреме ќе го ставам во притвор со топла вода и три оброка дневно.

Темава... :facepalm:

Би се држел до тоа доживотен затвор.. Нема по тешка казна, според мене.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom