Заработка на интернет (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата HaRdToGeT
  • Време на започнување Време на започнување
Сакам да продавам облека на интернет, дали некој знае некоја добра страна освен амазон?

Сака некој да ми биде партнер на Фивер? Работам веб дизајн, т.е не сум баш веб дизајн туку инсталирање на wordpress и теми за истото, ама ми треба секако некој кој ќе ми помага, па ако има некој така малце постручен во тој дел нека пише порака :*

Сака некој да ми биде партнер на Фивер? Работам веб дизајн, т.е не сум баш веб дизајн туку инсталирање на wordpress и теми за истото, ама ми треба секако некој кој ќе ми помага, па ако има некој така малце постручен во тој дел нека пише порака :*
Пиши како што, колку ќе плаќаш во ПП.

Зачлени се на SFI, рекламирај производи и заработи % од продажбата.http://www.sfi4.com/14468397/FREE

Колку шо, како се плаќа? И дали стварно се зимаат или тикви?

Иначе, probux собрав 5$ намерно да ги извадам, да видам дали ќе ги дадат, преку payza купив таму на некој кинески сајт нешто ситно, и еве треба од пошта да си го подигнам. Што значи, функционира. Нормално, нема многу пари, ама за 5 минути работа кога и онака дремам по цел ден на пц, нека има по нешто ситно. Башка што може и на пејпал да се вадат, па да може од секаде да се купува :)

Повелете линк за регистрација кој е заинтересиран.

Последно уредено:
Probux и neobux се дефинитивно реални страни, се заработува но не многу. А сфи е компанија која постои од 1998 година и јас лично познавам луѓе што вадат пари од тоа доволно за наш стандард па така и мене ме завлекоа. Еве линк ако сака некој да прочита подетално. http://sfi111.weebly.com/ и http://sfi123.weebly.com/ Се работи за компанија која промовира производи од Триплкликс, се зачленуваш како Афилиат, рекламираш производи и доколку некој купи преку твојот линк некаков производ, ти добиваш процент. Просто ко грав. :)

Значи дечки, кој сака да проба со работа преку интернет.. ќе му пратам линкови и ќе му објаснам поубаво за што станува збор но нека ме исконтактира во лична порака за да не должам тука многу :) така да, сите што се заинтересирани нека пишат и нека знаат дека ќе ја добијат мојата помош и подршка прио работа :))) имајте убав ден

Probux и neobux се дефинитивно реални страни, се заработува но не многу. А сфи е компанија која постои од 1998 година и јас лично познавам луѓе што вадат пари од тоа доволно за наш стандард па така и мене ме завлекоа. Еве линк ако сака некој да прочита подетално. http://sfi111.weebly.com/ и http://sfi123.weebly.com/ Се работи за компанија која промовира производи од Триплкликс, се зачленуваш како Афилиат, рекламираш производи и доколку некој купи преку твојот линк некаков производ, ти добиваш процент. Просто ко грав. :)

Каде ги рекламираш производите? На нивна страна нешто или по пријатели по глупости? Зборот ми е, ги рекламираш реално, измислуваш маркетинзи и се тоа, или пак е само виртуелно, само да кликаш, а се друго автоматски да се прави? Извини што замарам, ама не ми се чита напатствија шо и како е... :)

Каде ги рекламираш производите? На нивна страна нешто или по пријатели по глупости? Зборот ми е, ги рекламираш реално, измислуваш маркетинзи и се тоа, или пак е само виртуелно, само да кликаш, а се друго автоматски да се прави? Извини што замарам, ама не ми се чита напатствија шо и како е... :)
поентата е да го купат Х производот кликајќи на твојот линк. Значи откако ќе кликне на твојот линк, тогаш да го купи. Сфакаш?

поентата е да го купат Х производот кликајќи на твојот линк. Значи откако ќе кликне на твојот линк, тогаш да го купи. Сфакаш?

Тоа ми е јасно. Не ми е јасно дали тој линк јас го ставам кај мене на фб, твитер, тука на кајгана, каде што од мене зависи пред колку луѓе ќе се појави линкот или некаде по страниве како што се пробукс и сличните, каде милиони непознати би го добиле.

не е битно. нема никаква разлика :) Ако сакаш и флаери може да делеш по маало, или мејлови да праќаш... сеедно важно преку твојот линк да купуваат.

Ако сакате да заработите преку интернет првото нешто што ви треба е трпение. Јас работам на PTC страница и моментално заработувам околу 200$ месечно .Се работи за Neobux.Таа е најдобрата PTC страница во моментов. Со оваа работа почнав отприлика пред една година и во првите 4 месеци не имав никакви приходи. Стратегијата е во тоа ѓто треба да имате што повеќе реферали. На Neobux изнајмувате реферали и тие заработуваат пари за вас. А има и директни реферали со кои ви препорачувам да ги барате после 300 ваш клик. Ако сакате повеќе информации контактирајте ме. Ако некој сака да се зачлени евe ви мој линк http://www.neobux.com/?r=gpopeski
Ова е реално и не е некоја измама. Имам повлечено пари веќе 3 пати и навистина сум задоволен. На почетокот бев и јас скептик , но продолжив да работам и сега се гледаат резултатите.

Последно уредено:
Колку шо, како се плаќа? И дали стварно се зимаат или тикви?

Иначе, probux собрав 5$ намерно да ги извадам, да видам дали ќе ги дадат, преку payza купив таму на некој кинески сајт нешто ситно, и еве треба од пошта да си го подигнам. Што значи, функционира. Нормално, нема многу пари, ама за 5 минути работа кога и онака дремам по цел ден на пц, нека има по нешто ситно. Башка што може и на пејпал да се вадат, па да може од секаде да се купува :)

Повелете линк за регистрација кој е заинтересиран.
Брат како си напраил 5$ кога 0.001 е еден ad? Дај молим те објасни ми од кај ќар да кликаш на страната. Дневно има околу 20 ads а секој по 0.001 тоа е дневно 0.020....

Тоа ми е јасно. Не ми е јасно дали тој линк јас го ставам кај мене на фб, твитер, тука на кајгана, каде што од мене зависи пред колку луѓе ќе се појави линкот или некаде по страниве како што се пробукс и сличните, каде милиони непознати би го добиле.
SFI ти овозможува и сопствена продавница каде можеш да продаваш твои ствари исто така, а за реклама на останатите производи значи твој е изборот, јас на пример засега користам фан пејџ на фб.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom