Кирца
Монк
- Член од
- 7 април 2008
- Мислења
- 7.051
- Поени од реакции
- 2.289
Се наоѓа лесно смештај на слепо?по добро да си најдете стан во затворен комплекс, ќе биде поевтино од хотел и нема да плаќате на туристички агенции!
Се наоѓа лесно смештај на слепо?по добро да си најдете стан во затворен комплекс, ќе биде поевтино од хотел и нема да плаќате на туристички агенции!
прашувај чичко Гугл де, еве што ми кажа на мене, ако сте 4 лица и изнајмите стан за 10 дена ќе ви излезе 400 евра или по 10 евра на вечер за човекСе наоѓа лесно смештај на слепо?
Батка бев и видов а на одмор ќе се релаксирам на 40 или 50 години или па ќе седам домаОвие места се пренадувани со пропаганда, а кога ќе отидеш на лице место ќе видиш дека нема ни приближно врска тоа што ти раскажувале т.е. се фалеле тие што биле. Обично место како и секое друго туристичко со хотели, повеќе млади и дискотеки, а тоа дека сите те чекаат со раширени нозе е само мит и илузија. Јас сум бил таму и знам што зборувам, а патем читам и сами Бугари што кажуваат дека е паднато таму доста последните години. Одамна умреа тие времиња кога во Бугарија одеа трето разредни ниски класи од Источна Европа на одмор. Таму имаш посебни холандски, посебни шведски, посебни руски дискотеки и кафичи. Никој не ти брани да влезеш секако, но сите девојки таму си се резервирани за своите повеќето. Оди на одмор да се релаксираш и одмориш и не мисли на такви работи воопшто. Тогаш се случуваат спонтани поубави работи.
"Ne e tajna, znaci 8 avg do 22 avg (14nokevanja)"Znae nekoj dali soncev breg e zafaten so poplavite, a nekade procitav i deka avtopatot Trakya e vo prekin...? Nekoe info poveke ako ima nekoj, @ЛУДОГОРЕЦ mozebi?
ha ha ha, OK, se nadevam i jas ama cisto me interesirase ako ima nekoj poveke info...inaku ja premestiv rezervacijata od 1 avg do 14 avg"Ne e tajna, znaci 8 avg do 22 avg (14nokevanja)"
Те цитирам
Не се замарај, дотогаш се ќе се среди што си се уплашил
нема проблем со сончев брег, автопат Тракија е отворена, затворен е преминот на републиката меѓу северна и јужна бугарија но тој не е по твојот пат од македонија за сончев брегZnae nekoj dali soncev breg e zafaten so poplavite, a nekade procitav i deka avtopatot Trakya e vo prekin...? Nekoe info poveke ako ima nekoj, @ЛУДОГОРЕЦ mozebi?
кај се гледа на страната дали апартманите имат free canceling ?На 90% од букирањата имаш free cancel до недела пред тргнување. Ништо не те кошта, ние мавнавме 3-4 резервации во различни делови од летото, после бираш една и ги канселираш останатите.
http://www.vel-jan.com/index.php?option=com_content&view=section&id=61&Itemid=149каде можам да најдам евтини понуди за сместување ?
се надевам не си резервирал во ,,планета '' оти денес изгореа 2 ката от негоhttp://www.vel-jan.com/index.php?option=com_content&view=section&id=61&Itemid=149
Jas rezervirav preku niv...od tolku baranje ne najdov nikade poeftiono toa sto go barav
Ne e planeta, Sun Palace, a sto se slucilo so planeta, kazi nesto poveke, blisku li e do sun palace?се надевам не си резервирал во ,,планета '' оти денес изгореа 2 ката от него
да ама слушам дека ги имат зафркнато неколку со имат закажано преку боокинг.ком немие сигурно можи попаметно е да се оди таму да се бара смештајкај се гледа дали апартманот има free canceling ?[DOUBLEPOST=1403524175][/DOUBLEPOST]
кај се гледа на страната дали апартманите имат free canceling ?
http://www.novini.bg/news/213880-запали-се-хотел-планета-в-сл'нчев-брјаг-(снимки).htmlNe e planeta, Sun Palace, a sto se slucilo so planeta, kazi nesto poveke, blisku li e do sun palace?