Андроид Забавни Апликации и Игри

• Креатор на темата Креатор на темата Shteff Mathers
  • Време на започнување Време на започнување
Asphalt 8.

Не сум сигурен како ке оди кај сите телефони, но играва е страшна. Не сум којзнае колку љубител на игри со тркање, али има малку што се исклучок. Оваа е една од нив. Има и мултиплеер, што е лудница.

Ја симнувам, инсталирам, и ми дава has stopped working.
Sony Xperia T, android 4.3

Добра апликација е PPSSPP, емулатор за PSP игри.. е сега не може да се играат сите, ама се наоѓаат добри roms.
Најзабавна игра ми е Heroes of Camelot (RPG Multiplayer Battle Card Game), а и Dumb Ways to Die ми е доста интересна (ме потсеќа на Wario Ware, ради мини игрите во неа). :D

Добра апликација е PPSSPP, емулатор за PSP игри.. е сега не може да се играат сите, ама се наоѓаат добри roms.
Најзабавна игра ми е Heroes of Camelot (RPG Multiplayer Battle Card Game), а и Dumb Ways to Die ми е доста интересна (ме потсеќа на Wario Ware, ради мини игрите во неа). :D

dumb ways to die <333
kaj da baram romovi (cigani :D ) za emulatorov? (recimo final fantasy, persona.. etc)

posledno na mob sto igrav interesno bese Dungeon Hunter 3

Ја симнувам, инсталирам, и ми дава has stopped working.
Sony Xperia T, android 4.3
Незнам брат.... На Xperia SP ја тера фино, пробај рестартирај го релефонот и преинсталирај ја играта, можеби и не е компатабилна со тој телефон, незнам...

Sent from my C5303 using Tapatalk

device-2014-06-19-180152.png

„Збирка“ на повеќе игри што се играат офлајн, двајца играчи на еден уред. Пред да почне секоја партија играта дава рандом предизвик што треба да се исполни по крајот на играта. Подобро објаснето: http://it.com.mk/predizvikaj-gi-prijatelite-so-nova-makedonska-aplikacija-za-android/

Google Play link: https://play.google.com/store/apps/details?id=jj.app.cyf

Немаше некој сајт со готови теми/скинови/виџети што ти кажува како е напраен?

за симинање песни од youtube дал клип или мп3

Игри за мултиплеер, да си додадам пријател и да се метиме во мрежа?

Како што е Fun Run не е битно какво игриче само да има мултиплеер

Има некоја апликација кадешто ќе можат да се гледаат македонскиве телевизии? Само да не е MaxTV

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom