- Член од
- 7 август 2010
- Мислења
- 3.518
- Поени од реакции
- 5.385
Квадрадо десно, Жервињо лево и Дестро со подршка од Пјанич, што убаво звучи, ќе имаме експрес возови по страните![]()
За напад и за крила ич не сум загрижен. Се надевам дека еден од Квадрадо, Итурбе, Аубамејанг или Даглас Коста би требало да дојде.

Сигурно уште еден шпиц ќе ни треба. Ни се нудел Ето, за кој е заинтересиран и Арсенал ама барал плата од 3,5 милиони, што претставува проблем. Сабатини го сака Ленс од Динамо Киев. Џексон Мартинез постојано се спомнува, а исто така и Бони.
Средината исто така не ме загрижува. Значи ги имаме ДДР, Строки, Нинџа, Пјанка и Кеита (наскоро и Учан, ако престанат да се ценкаат за 100 алтани). Бертолаџи можно е да се врати.
Со Јуве се води трка за Дармиан и за Ромуло.
Најмногу ме загрижуваат повторните шпекулации за заминување на Бенатија. Наводно Рома би прифатила понуда од 40 милиони евра за него. Со оглед на тоа што Баша се споменува цело време а и со тоа што се запнале за Толој да го вратат, големи се шансите шпекулацииве да се остварат.

Е сега дали ќе продолжи оној ланец со продажбата на Маркињо, па донесувањето на Бенатија, па негова продажба и носење на друг ѕвер тешко е да се каже.
Хозе Ангел ќе остане летово во Рома, односно за припремите. Па доколку Гарсија е задоволен од него ќе го задржи.
Лев и десен бек требаат. Балза ќе си одел, Торо по сѐ изгледа исто така. Бастос ќе биди еден, ама некако не ми е сигурен. Гарсија верува во него и во тоа дека ќе го врати во вистинската форма.
И то.