Кој и што знае да зготви?

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
какви пуканки правам јас свесни не сте. А за некои посложени јадења, тука е Apokalipto.

Ред хот!

***candy girl***
Член од
6 март 2007
Мислења
593
Поени од реакции
12
Знам да зготвам одредени јадења,а најчесто правам ориз и компири во рерна,супа скоро секој ден,спанаќ повремено,и секакви пржени работи.Ама понекогаш,многу ме мрзи да готвам:icon_lol::kesa:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Не знам да готвам. Знам дека е срамота, ама не знам. Не сум вешта во кујна, кога и да пробам да правам нешто, ми загорува, ми се истурува, ми прегорува....

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.945
Поени од реакции
50.849
Па знам колку да не умрам за леб кога сум сам..
Се поднаучив Шпагети правам-стално се мокри на крај или недоварени или пресолени
Јајца и сланина пржам онака лајтерски и ставам и кашкавал малце добро иде, тостови исто правам добри и тоа ми е од сериозна храна...Специјалитет ми се попара бисквити и кисело млеко и мачканици нормално за тоа сум цар крем, џем ,ајвар. павлака маргарин,паштета матер ебавам

Мар мар

Take me to paradise
Член од
9 август 2006
Мислења
1.294
Поени од реакции
11
Абер немам, едноставно не ме бива бе. Ич не сум за во кујна. Ама ко ќе се мора ќе научам. Засега знам само тестенини, јајца, супа и печени компири да прам, друго ништо. Еднаш мајка ми ме натера да прам манџа и ништо не се виде од нејзе. Срамој сум знам, ама шо да прам ко не ме привлекува. :kesa:

Мачката

Coca Cola Addict
Член од
6 август 2007
Мислења
581
Поени од реакции
6
Не знам баш... супа,шпагети,јајца такви работи знам. Пред некое време пире научив да прам,убо излезе:) Ме учеше мајка ми некоја си манџа таму..теоретски знам,уште да пробам да ја напрам :pos2:

Mädchen

Smile
Член од
31 мај 2006
Мислења
1.571
Поени од реакции
38
Па не знам баш да готвам,ама ќе се научам има време,посебно ко шо сум сама во Ск.Знам да прам пица(ако се рачуна:) )шпагети,тортелини,супа,ориз (ептен го усовршив:pos2:) и разни колачи:)

aquarius

sweet child
Член од
20 октомври 2007
Мислења
170
Поени од реакции
0
Ооо знам,и тоа мислам дека досто добро готвам.
Лазањите ми се специјалитет,а и за селско месо ме бива.
а за колачи...мхмхмх

Famous Last W

I LoV3 YoU..
Член од
24 август 2007
Мислења
1.515
Поени од реакции
5
Јас знам да си испржам јајца, да си напраам тост и пица и за други јадења ме бива да праам али за овие сум ПРО.

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Знам еден куп работи, но најубо е незнам/неможам. Шо има јас да готвам па да ме тераат цело време? Инаку ме бива, некогаш ко ке сум сам си прам специјалитети :)

kod

Член од
2 април 2008
Мислења
1.113
Поени од реакции
86
Знам да готвам :)
Вчера си месев кифлички, пред една недела праев сарма, знам да правам скоро се... :)
Некако ми е повкусно јадењето кога знам дека сама сум го зготвила...

ReNaTa

-SHY- girl
Член од
1 декември 2007
Мислења
240
Поени од реакции
6
знам само макарони, шпагети... (тоа ми е доволно ):jaj:, :) .
а за друго -има време ќе се научам

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Ај срамота да кажам, женско сум, ама ќе кажам: Јас немам врска од готвење. Не ме интересира тоа и освен торти,колачи и такви благи работи друго ништо незнам :toe:

Станоја

The Patriot
Член од
31 јануари 2008
Мислења
1.322
Поени од реакции
29
Ај срамота да кажам, женско сум, ама ќе кажам: Јас немам врска од готвење. Не ме интересира тоа и освен торти,колачи и такви благи работо друго ништо незнам :toe:
e pa togas da si najdes nekoj da te nauci da gotvis:)

Kajgana Shop

На врв Bottom