Кој и што знае да зготви?

• Креатор на темата Креатор на темата ROZA
  • Време на започнување Време на започнување
Не треба скромност на темата,така?
Епа тогаш да си кажам дека знам се да готвам и обожавам да го поминувам времето во кујна,сакам кога гледам задоволни лица од храната што ја имам приготвено.

Ја знам да си испечам леб на ригла и да го намачкам со маргарин и врз него вегета.
А иначе,знам и јајце да испржам,ама тоа со многу напори.

Знам да готвам и благо и солено, знам да утнам :shy: ама не се откажувам.
Обожавам да сум во кујна но таа да биде уредена како што јас сакам. И не знам зошто ама другарите мои не сакаат никогаш да пробаат од колачите, за разлика од другарките:ahmm:

Знам да готвам по нешто..колку да преживеам , ахах.
Не шала на страна , знам по нешто благо да правам ..а за солено ич не ме бива..
Ај ќе научам :)

Обозавам храна. не ми е важно кој ја направил.

Ама сепак поголемо е задоволството ако сам си ја подготвиш.

Уживам кога спремам јадење! Ми претставува задоволство да екпериментирам во кујната....убаво е да знаеш да готвиш, секако не може секој и ако немаш желба џабе ти е, треба волја, малку да те бива, и многу труд :smir:

Правам неверојатно добра кајгана..мцмц..

Znam da gotvam i sekogas koga mi se jade nesto vednas si pravam :kajg: :kajg:

Јас знам да годвам речиси се но специјалност ми се ситни колачи и торти и по некој интересен специјалитет кој сама го смислувам:toe:

од многу мала сакав да готвам и ептен рано научив да си прам кајгана :)
иначе најмногу ќеф ми е да прам нешо италијанско, лазањи, шпагети, најразлични сосови за шпагети со кои многу експериментирам, и ретко некој да излегол неуспешен :) а иначе кога ми се јаде нешто, воопшто не ме мрзи да си го напрам, ми се има случено во 12 навечер ми текна и си правев пица :) мајка ми ми се чуди, ама то е...
иначе и други јадења знам да правам, ама се прам дека не знам, зш особено мразам манџи, и смрт ми е ко ќе ми речат дека тоа сакале за ручек.. :S
аа да и многу убај торти правам, особено сега една шо направив... абе не да се фалам ама досега нема некој шо не останал воодушевен :pipi:

Знам да готвам скоро се (без месење) и обожавам да готвам...
иначе најмногу сакам да готвам
-пржена туна со печурки, маслинки, шунка и кашкавал ммммм
-скара....
-помфрит
-и многу други работи :)

Леле неам појма у готвење а баш сакам да си направам нешто delicious za nekoj moj mil :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom