Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Според мене има големи шанси Мурињо да се врати на 4-3-3.

Одбраната мислам дека најмногу ќе зависи од Тери. Дали ќе може да ја повтори формата од минатата сезона. Ако игра пак така, ќе си бидат стандардни со Кејхил. За бековите ќе зависи од Луис ако дојде. Ако од одма покаже дека го бива и дека треба да игра лево, а во исто време и Азпи ја покаже формата од минатата сезона, тогаш ништо чудно Бане почесто да седи на клупа и да ротира со Тери.
Баде на клупа=лоша идеја.

А како би се докажал Луис уствари ? :D За да се докаже ќе треба да добива шанса во прв тим а за да добива шанса во прв тим ќе треба да се докаже...ова е како "Примаме луѓе со работно искуство"

4-3-3 може да испадне добра идеја, се надевам дека ќе ја пробаме, пошто на хартија ми изгледа дека може да покаже резултат.

Па и минатава сезона неколку пати играше 4-3-3. Само што средината беше Луиз - Матич - Рамирес и беше за да се брани :D

10492425_786883947996580_1507989289841765064_n.jpg
Објавено и за кратко време избришано

Јави му се на Мојс заедно работа ќе барате, слушам му требало такви фантазер играчи :D
Пих, Мојс. Ја да не сум безвезален тип бе? Мурињо ме зима како играч - трењер да ги шамарам там ако се дрват многу :D ипак сам балканец.

Лукаку ако се продаде најголема грешка ќе биде . Де брујн требаше малце повеќе шанса да добие али тоа е . Мозес и Марин треба вратата да им се покаже , ако сакаат нека зачуваат еден . А и како да прочиват горе ако дојде Крос или незнам за што прочитав ќе му заземе место на Матиќ , да во приказните на Дизни . Рамче колку и да сакам да си оди Мурињо не го дава , сака тој такви да копаат по терен . Мислам дека нема да застанеме само на Коста, Фабрегас и Луис , мислам дека ќе се земе уште некој , што знам враќање на царот , еве и со Крос почнаа да не поврзуваат , може и во Алжир на пазар да завршеме , зависи кој како ќе се покаже на светско , еве уште малце со Кембел од Костарика ќе не поврзат тоа е најактуелно и така натаму ...

А распоредот , распоредот за наредна сезона пекол многу блиску тоа дерби натпреварите , глава да не можеш да кренеш . Али што е најбитно оваа година изгубивме титулата против Сандерленд , наредна против нив ја добиваме :свиркам:

Менувам царство за коњ- Ричард III
Менувам Коста за коњ- dragonsky

КОСТАААААААААААААААААААААААААААААААААА :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: - најчест пост на dragonsky, сезона 2014/2015

Мењам кралство за Донев- Ричард III ако живееше во 2014

80 милиони на Челзи седат на клупата на Шпанија.

BqcHIAyCAAARx8o.jpg

Го откажува трансферот на Коста.

Дај боже Коста да не дојде

Sent from my ST21i using Tapatalk

Дај боже да дојде. (не е сарказам)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom