Прашања до Атеистите II

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Има ли човекот душа?

Контраверзно прашање.

Може да бидам фатен во костец со други атеисти и нерелигиозни особи од форумов поради одговорот, али ајде, како и да е: Да.

тој што не знае подалеку од 2-3 книги во кои е забрането да се има его? оди види да не сум кај фрижидерот?
Забрането да се има Его???
Кој е тој што забранува?

ПС. Те немаше кај фрижидерот, на дрво побегна.

Контраверзно прашање.

Може да бидам фатен во костец со други атеисти и нерелигиозни особи од форумов поради одговорот, али ајде, како и да е: Да.
зарем требе да се плашиш од другите атеисти за твоето мислење:facepalm:
Ова малку ме изненадува..
Ќе продолжиме , имам некоја работа..
Позз

Забрането да се има Его???
Кој е тој што забранува?

ПС. Те немаше кај фрижидерот, на дрво побегна.
тоа дрвото од уста не го извади :pipi: пази да не ти залетне подлабоко

Falling Skies на Steven Spielberg и Robert Rodat. Има три комплетирани сезони со Блуреј квалитет, а сега за 4-5 дена почнува 4тата сезона, таман ќе ми дојде :D.[DOUBLEPOST=1403116934][/DOUBLEPOST]
зарем требе да се плашиш од другите атеисти за твоето мислење:facepalm:
Ова малку ме изненадува..
Ќе продолжиме , имам некоја работа..
Позз

Не се плашам или нешто, но може да дојде дебата/конфликт на два терена :D. Може да е заморно некогаш.

Контраверзно прашање.

прочепкај ги страниците пред и после ОВА, роџер поточно, и ќе видиш дека некој пробал да му одговори конкретно и коректно. и сега пак исто прашање. :facepalm:
“имал работа“, ....... опашката под гз и бега[DOUBLEPOST=1403117100][/DOUBLEPOST]
Falling Skies на Steven Spielberg и Robert Rodat. Има три комплетирани сезони со Блуреј квалитет, а сега за 4-5 дена почнува 4тата сезона, таман ќе ми дојде :D.[DOUBLEPOST=1403116934][/DOUBLEPOST]

Не се плашам или нешто, но може да дојде дебата/конфликт на два терена :D. Може да е заморно некогаш.
леле, сум ја заборавил таа серија да ја ставам во архива

прочепкај ги страниците пред и после ОВА, роџер поточно, и ќе видиш дека некој пробал да му одговори конкретно и коректно. и сега пак исто прашање. :facepalm:
“имал работа“, ....... опашката под гз и бега[DOUBLEPOST=1403117100][/DOUBLEPOST]
леле, сум ја заборавил таа серија да ја ставам во архива

Многу добра серија, и лично мислам ептен потценета. Инаку ќе проверам ова за што пиша, за кратко.

Не им се секирај, атеистите одат во чопор заедно со секташите.

Него да се вратиме на нашиот разговор.
Како тоа велиш дека има душа?.. обично душата не оди со неверниците

Не им се секирај, атеистите одат во чопор заедно со секташите.

Него да се вратиме на нашиот разговор.

spancite nemaat dusha:P

• Ми се допаѓа
Reactions: Bog

Обично е клучниот збор овде.

По мое убедување душата постои, и лично сметам има доста индикации и показатели за истото. Е сега некој сака црно-на-бело докази (што е сосема во ред) за истото, други, како мене, доволна им е индикацијата.

• Ми се допаѓа
Reactions: Bog

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom