Шкорпион
Corvus oculum corvi non eruit?
Има ли човекот душа?
Контраверзно прашање.
Може да бидам фатен во костец со други атеисти и нерелигиозни особи од форумов поради одговорот, али ајде, како и да е: Да.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има ли човекот душа?
Забрането да се има Его???тој што не знае подалеку од 2-3 книги во кои е забрането да се има его? оди види да не сум кај фрижидерот?
стварно, и мене ме заинтересира? мом гледам ............... L&O SVUKoja serija?
зарем требе да се плашиш од другите атеисти за твоето мислењеКонтраверзно прашање.
Може да бидам фатен во костец со други атеисти и нерелигиозни особи од форумов поради одговорот, али ајде, како и да е: Да.
тоа дрвото од уста не го извадиЗабрането да се има Его???
Кој е тој што забранува?
ПС. Те немаше кај фрижидерот, на дрво побегна.
Koja serija?
зарем требе да се плашиш од другите атеисти за твоето мислење
Ова малку ме изненадува..
Ќе продолжиме , имам некоја работа..
Позз
прочепкај ги страниците пред и после ОВА, роџер поточно, и ќе видиш дека некој пробал да му одговори конкретно и коректно. и сега пак исто прашање.Контраверзно прашање.
леле, сум ја заборавил таа серија да ја ставам во архиваFalling Skies на Steven Spielberg и Robert Rodat. Има три комплетирани сезони со Блуреј квалитет, а сега за 4-5 дена почнува 4тата сезона, таман ќе ми дојде.[DOUBLEPOST=1403116934][/DOUBLEPOST]
Не се плашам или нешто, но може да дојде дебата/конфликт на два терена. Може да е заморно некогаш.
прочепкај ги страниците пред и после ОВА, роџер поточно, и ќе видиш дека некој пробал да му одговори конкретно и коректно. и сега пак исто прашање.
“имал работа“, ....... опашката под гз и бега[DOUBLEPOST=1403117100][/DOUBLEPOST]
леле, сум ја заборавил таа серија да ја ставам во архива
Не им се секирај, атеистите одат во чопор заедно со секташите.Не се плашам или нешто, но може да дојде дебата/конфликт на два терена. Може да е заморно некогаш.
Не им се секирај, атеистите одат во чопор заедно со секташите.
Него да се вратиме на нашиот разговор.
Како тоа велиш дека има душа?.. обично душата не оди со неверниците
Сега ќе прават 3 во едно (полувреме)spancite nemaat dusha![]()
Сега ќе прават 3 во едно (полувреме)
Ич не ги бива...како атеистите исти сеja veke fativ dva plus taka da sea ke navivam za tebe
ama tesko. imperija vo slobodenpad se![]()
Ич не ги бива...како атеистите исти се![]()
Како тоа велиш дека има душа?.. обично душата не оди со неверниците