СП 2014 - Група Б (Шпанија, Холандија, Чиле, Австралија)

• Креатор на темата Креатор на темата ob1
  • Време на започнување Време на започнување
Овој, Оар, левото крило од Австралија, сигурно ќе игра во една од најсилните лиги наредна сезона, mark my words.

10394495_726252724100288_47957204778121772_n.jpg

F90nvZ2.jpg

Каква фудбалска казна на крај :(
Катастрофална завршница на акцијата на Австралија, сами пред гол, место да му ја даде по земја, му ја пука со цела сила на висина на која немаше некоја поголема опција за на каков начин да се шутира.
На крај катастрофално примен гол, поаматерски амин...
Па не сакаше ботот да подаде, туку да шутира, ама толку очајно шутна што за малце ќе испаднеше како идеална асистенција.
Реакцијата на голманот :facepalm:

Судијава чиста 10-ка, одамна немам видено вака добра арбитража. Конечно чиста утакмица, исполнета со шанси, голови, и без судиски грешки.

Последно уредено:
Холандија мака мачи со Австралија ама среќа ги прати...имаат среќа што голманот на австралија е падавичар иначе ќе им скниеа бод...и уште еден доказ дека не е беа толку доминантни против шпанија колку што околностите така се наредија...

скромен буџет вика Златко, со 4000 долари плата :pos:

When the weed is too dank
10172727_508836579261879_2400125691020143948_n.png
[DOUBLEPOST=1403113816][/DOUBLEPOST]Ова ќе биде прва победа на Низоземска над Австралија на првенствава изгледа.

Штета за Австрлаија,, али добро за спортска.

Последно уредено:
Холандија ја губи последната со Чиле, мора денес Шпанците да се истурат..

Тешко дека ќе играат Робен и РвП па и Де Јонг наредната.

Kraj, mislam deka ovaa utakmica beshe klasika za vo analite na Svetskite prvenstvs. I sega treba da navivam za Shpanija da go pobedi Chile :sick: ama ne poveke od dva razlika...Ostrelija ke ima shansi za ponatamu.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom