Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
a koj legalno softwer windows koga kosta 6000 denari a plata se zima 12000 ili vo novive investicii so pplata od 8050denari, pa kako da go kupat toj legalen windows??? vo germanija zimaat plata od 1500-3000 evra a windowsot im kosta 100 evra legalen i?? LCD TV kosta 300 evra a oni zimaat tolku plata a kaj nas kosta 300 evra a zimaat 200 evra plata ne e istoНе од алиекспрес туку од ebay.
Не нови картички туку на друго име, од друг роднина, пријател.
Колку роднини толку картички. Секоја картичка по 4 бесплатни порачки од невини продавачи
Ние сме доста снаодлив народ за сајбер измами. Види само каква пиратерија имаме кај софтверот. Дали еден човек во 10000 во државава има легално платен windows![]()
Така е! Затоа не треба ни овие од пејпал и ebay да ги жалиме сите се пуни пари а ние сме без скршен денар. Дери бреa koj legalno softwer windows koga kosta 6000 denari a plata se zima 12000 ili vo novive investicii so pplata od 8050denari, pa kako da go kupat toj legalen windows??? vo germanija zimaat plata od 1500-3000 evra a windowsot im kosta 100 evra legalen i?? LCD TV kosta 300 evra a oni zimaat tolku plata a kaj nas kosta 300 evra a zimaat 200 evra plata ne e isto
А зашто би пуштиле? Коа нема пазар, нема пари народов да пазарува?Го донесоја шо го донесоја Пејпал, шо прајме Амазон шо не пуштат до Македонија?
Некому му треба упатство како да се регистрира на пејпал?
Која е поентата на темава? Да,стигна пејпал и сега што,10 страни со "Успеав се регистрирав''?
Доколку не успееш контактирај ги на фб.Гледам дека за истиот проблем ги контактираат многу луѓе.Еве линк од официјалната фб страна https://www.facebook.com/PayPalUSA?ref=stream&fref=nf[DOUBLEPOST=1403119517][/DOUBLEPOST]И кај мене е исто, со истата картичка, но од Тутунска... Од вчера ми го дава истото, а ми земале 40 денари (ваљда за отварање на сметката) кои ќе се враќат
Ако побараат refund последователно на 8 нарачки ти испраќаат порака дека до одреден временски период (најчесто 2 недели) нема да можеш да купуваш.И ако се продолжи после тој период со refund трендот следува бришење на акаунтот.Ip адресата и адресата со место на живеење ќе ги стават на black list така да при секое наредно регистрирање со иста ip адреса или адреса на живеење автоматски ке бришат акаунти.Епа 3-4 нарачки. После ќе си отворат децата друг акаунт на друго име и картичка, прво на мама картичката после на тато картичката итн.
Бесплатна роба од ebay навали народе![]()
И мене ова ме интересира,balance пишува 0 а имам нешто пари на картицата,треба некако да се префрлат пари од картицата на PayPal акаунтот или нема потреба? Зошто ebay работи само со PayPal..Па тоа сакам да те прашам бе брат , Нема "Add money" или " Add Funds " опции нема , ми пишува 00 евра и 00 долара ништо значи како да стаам пари на ПП акаунтот или немора. Директно од картица кога ќе купам ќе ми одбије...
???
Да, при плаќање директно ќе ти земе од кредитната. Ако евентуално добиеш refund, тогаш нема да одат на картичка туку ќе ти останат во балансот.И мене ова ме интересира,balance пишува 0 а имам нешто пари на картицата,треба некако да се префрлат пари од картицата на PayPal акаунтот или нема потреба? Зошто ebay работи само со PayPal..
И мене ова ме интересира,balance пишува 0 а имам нешто пари на картицата,треба некако да се префрлат пари од картицата на PayPal акаунтот или нема потреба? Зошто ebay работи само со PayPal..
Ако е така тогаш имало значи повеќе од 4 нарачки да се прават, машала дури 8. Идеш кај тета нарачуваш од кај нејзе. Идеш кај баба си правиш друга нарачка. После кај вујко, стрина, другарче, девојка итн. охохохо па и над 100 refunds може децава да извадат.Доколку не успееш контактирај ги на фб.Гледам дека за истиот проблем ги контактираат многу луѓе.Еве линк од официјалната фб страна https://www.facebook.com/PayPalUSA?ref=stream&fref=nf[DOUBLEPOST=1403119517][/DOUBLEPOST]
Ако побараат refund последователно на 8 нарачки ти испраќаат порака дека до одреден временски период (најчесто 2 недели) нема да можеш да купуваш.И ако се продолжи после тој период со refund трендот следува бришење на акаунтот.Ip адресата и адресата со место на живеење ќе ги стават на black list така да при секое наредно регистрирање со иста ip адреса или адреса на живеење автоматски ке бришат акаунти.
Дај некој нека ми објасни шо како за ПејПалов. Кога ќе бидне официјално и кога ќе може да се креира сметка со ПејПал? Ми треба сметка да купувам производи од eBay, не да продавам и слично, нека ми објасни некој процедура шо како иде, од банка ли ставам пари на акаунтот, ништо не ми е јасно, немам користено до сега.
Па нели вчера беше муабетот дека не можеш да добиваш пари на сметка, туку само да трошиш?Сега дечки ако некој производ го нарачате од ибеј и не ви стигне на време може да побарате refund од продавачот и тој мора и ќе ви ги врати парите. Подоцна ако пристигне покрај парите го имате и производот.
Ако нема tracking number производот без разлика дали ќе ви стигне или не можете да отворите refund бидејќи нема доказ дека стигнал кај вас па пак ги добивате парите назад и плус производот.
Навали народе![]()