Скоро секаде можеш да купиш. А, конкретно цената кај нас се движи од 550 до 1.600 денари. Во зависност од марка и пакување.Некој да ми каже каде може да купам креатин монохидрат и колку пари е?
Одбери што сакаш.кои страни доставуваат веј протеин по пошта ?
Не ама нема да ти помогне.Ми треба мислење, братучед ми ми донесе креатин https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/t1.0-9/1800241_223185281204383_2121404167_n.jpg
QNT Creatine Monohydrate 800 gr
Е сеа за да не ми стои така дома, дали можам да го употребувам.Не одам на теретана ама активен спортист сум, одам скоро секој ден на трчање , трчам околу 8,9 км .Сега да се подобри времето во план сум и да започнам да одам на пливање, активно скоро секој ден правам склекови , згибови и други вежби.Прашањето ми е дали може да ми наштети нешто ако го пијам ??
За трчање само ќе ти одмогне.Ми треба мислење, братучед ми ми донесе креатин https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/t1.0-9/1800241_223185281204383_2121404167_n.jpg
QNT Creatine Monohydrate 800 gr
Е сеа за да не ми стои така дома, дали можам да го употребувам.Не одам на теретана ама активен спортист сум, одам скоро секој ден на трчање , трчам околу 8,9 км .Сега да се подобри времето во план сум и да започнам да одам на пливање, активно скоро секој ден правам склекови , згибови и други вежби.Прашањето ми е дали може да ми наштети нешто ако го пијам ??
Зошто да одмогне..?За трчање само ќе ти одмогне.
Креатинот трае до 8 секунди, при трчање се користат други извори на енергија, а монохидратот ќе ти даде задршка на вода кило-две што не ти оди во прилог за трчањеЗошто да одмогне..?
Фала многу другарКреатинот трае до 8 секунди, при трчање се користат други извори на енергија, а монохидратот ќе ти даде задршка на вода кило-две што не ти оди во прилог за трчање
Од овие 2 л карнитинот.. Инаку најважно е да правиш калориски дефицитza oslabnuvanje sto e podobro i poefikasno , l carnitin ili amino kiselini ?
Амино воопшто не помага при слабеењеza oslabnuvanje sto e podobro i poefikasno , l carnitin ili amino kiselini ?