Прашања до Атеистите II

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Да: то му доваѓа нешто како „...атеизмот у ствари не е атеизам, али шо ќе прајш, у моментов неаме по саглам збор за да го опишеме атеизмот...„.
Тоа ти сам си одговори, одговор што тебе ти е ќеиф? Браос. А прашањето кај е?

Moite me ucea od mal da begam od takvite kako tebe. :pos:

Хммм, се чини дека само бегањето Ти останало у животот: добиваш прашање, немаш одговор и бегаш...

Бре бре, многу паметни ова мајмуните, поготово кога се во чопор. Вака поединечно се нулта негатив, али во чопор се осеќаат јаки.
Ајде малку да ве збуниме, оти мрак фаќа и на дрва требе да се качувате.

Разликата мегу свест и Его?

Толку да нема паметен ни еден мајмун?

Одговор на првото прашање: Незнам.
Се надевам дека ти ке ме просветлиш.

Второто и не е баш прашање туку констатација така да ме збунува прашалникот на крајот се надевам дека и за ова ке ме просветлиш.

Одговор на првото прашање: Незнам.
Се надевам дека ти ке ме просветлиш.

Второто и не е баш прашање туку констатација така да ме збунува прашалникот на крајот се надевам дека и за ова ке ме просветлиш.
Така ве сакам, кога сте искрени, а не кога ми мудрувате.

Второто и не е прашање,него е констатација, ставив прашалник да не ми опнат негативни.

Хммм, се чини дека само бегањето Ти останало у животот: добиваш прашање, немаш одговор и бегаш...
Pa nemam normalno...Ti em ne postavuvas prasanja em sam si davas odgovor!
PS: So se sekiras bitno Gjurgo (vernikot) ti go lajknal postot ne ti e za dzabe! :pos:

Така ве сакам, кога сте искрени, а не кога ми мудрувате.

Второто и не е прашање,него е констатација, ставив прашалник да не ми опнат негативни.

И сега ке ми објасниш што е разликата или дали има разлика.
Не за друго туку зошто ме сакаш :D

gurdji saka da bide siguren deka si go zasluzil odgovorot.:)

ko sto mi lici daleku si uste od zaslugata:D
Уште не научија како да ми ги извлечат одговорите:facepalm:
Мислат дека ако се прават мудри , ќе сакам да се правам помудар од нив...:pos::pos::pos:

Вистината е заебана работа, некои атеисти цел живот ја бараат и си умираат со надеш дека ќе ја најдат.

Јас ја давам само после заслужен „труд“, а некогаш и ќе ти кажам зошто тоа така требе да биде...хе хе хе[DOUBLEPOST=1403101989][/DOUBLEPOST]
emociite se zaebana rabota. osobeno ako ne se pod kontrola.
Кој дел (центар) од човекот требе да ги контролира емоциите?[DOUBLEPOST=1403102295][/DOUBLEPOST]
И сега ке ми објасниш што е разликата или дали има разлика.
Не за друго туку зошто ме сакаш :D
Јас само хепта го сакам и сум му верен....:pipi::rolleyes: :love:

Последно уредено:
Уште не научија како да ми ги извлечат одговорите:facepalm:
Мислат дека ако се прават мудри , ќе сакам да се правам помудар од нив...:pos::pos::pos:

Вистината е заебана работа, некои атеисти цел живот ја бараат и си умираат со надеш дека ќе ја најдат.

Јас ја давам само после заслужен „труд“, а некогаш и ќе ти кажам зошто тоа така требе да биде...хе хе хе[DOUBLEPOST=1403101989][/DOUBLEPOST]
Кој дел (центар) од човекот требе да ги контролира емоциите?[DOUBLEPOST=1403102295][/DOUBLEPOST]
Јас само хепта го сакам и сум му верен....:pipi::rolleyes: :love:

Значи ме излажа кога ми пиша дека таво ме сакаш :mad:

Атеист и мудрост од кај сега па ова испадна. Јас знам дека не сум мудар иако така звучам.

Ти мудар си?

Значи ме излажа кога ми пиша дека таво ме сакаш :mad:

Атеист и мудрост од кај сега па ова испадна. Јас знам дека не сум мудар иако така звучам.

Ти мудар си?
Или е мудар или знае. Две у едно нема. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom