Фан Клуб: Германија

Член од
5 мај 2013
Мислења
1.239
Поени од реакции
1.440
Шубав потпис сум склопил :icon_mrgr:
Абе арно убав, ама компјутеров послаб од модерен мобилен ми е. Кога скролам на секвенци ми ја дава сликата. :icon_lol:

Туку шо испадна со таа камилата бе? Уште од старт им ја расипаа забавата. Е до душа не е ова Пол, па да ги гаѓа натпреварите до крај. :icon_lol:

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839

Респект за Швајни,голем човек и голем играч во и надвор од теренот...

Мислам дека и критиката према Роналдо е претерана,не е он крив што игра со одредени глуперди во репрезентацијата...

Добар гест од страна на Шефот.

Член од
5 мај 2013
Мислења
1.239
Поени од реакции
1.440

Респект за Швајни,голем човек и голем играч во и надвор од теренот...

Мислам дека и критиката према Роналдо е претерана,не е он крив што игра со одредени глуперди во репрезентацијата...

Добар гест од страна на Шефот.
Епа тоа е, фудбалот е колективен спорт. И играчиште како Роналдо неможе ништо во случај кога тимот му е дупка. Се случува индивидуално да ги извади еднаш-двапати, али неможе на секое.[DOUBLEPOST=1402977647][/DOUBLEPOST]Каков ќотек им дадоа Гана на САД, ама буквално. Не вреди да се игра против животињине, нека им ја пуштат службено или нека фаќа Жером таму врски преку брат му, за да не маваат многу.

Последно уредено:

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.547
Поени од реакции
22.238
Merkelica bese ko Cezarot vo gladiatorskite areni. Mora da si zamine zadovolna taa i normalno palecot na kraj na gore pokazujse. (y)

Jaqen H'ghar

Faceless man
Член од
25 март 2009
Мислења
1.077
Поени од реакции
1.272
Ајде и Италија нека испадне последно коло и тогаш многу ќе се зголемат шансите Германија да освои.

Член од
5 мај 2013
Мислења
1.239
Поени од реакции
1.440
Ајде и Италија нека испадне последно коло и тогаш многу ќе се зголемат шансите Германија да освои.
Абе нека играат сите. Не е шампионски да чекаш од друг да ги елиминира потенцијалните фаворити. Ако Германија го искористи капацитетот што го има и среќата да е на страната на Германија тогаш големи се шансите. Но во секој случај, ништо неможе да се каже. Знаеме како настапувала Германија на почетокот и во претходниве првенства за кога е на крај да направи глупост.

А и не ги потценувајте овие што ги шамараат фаворитиве, не случајно се дојдени на СП. Овде еден кикс е доволен за да си ги пакуваш куферите.

Едит: Јас против Гана ко за финале се спремам. Страв ми е да не има повреди, дивјаци се црнчугите...

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
Denes neka ide se preku Tomce da ne mu dozvoli na teleto da bide pred nego .. Denes ocekuvam golema pobeda za zgolemuvanje na samodoverbata .

spaso

Search Pretty Girls from your city for night
Член од
5 септември 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
779
So e fintata so Lev !!!

Kajgana Shop

На врв Bottom