СП 2014 - Група Г (Германија, Португалија, Гана, САД)

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување
Милер ни крив ни дужен, хет-трик :pos:

Пеналче.
Алвеш му ја даде првата.
Голманов вторава.

А и црвениот го „заработи“.

Za laktot nitu bese dosuden faul,nitu Muller napravi nekakov pritisok ili se pobuni.Namesto Pepe da se napravi na tosho i da izbega, toj dojde i go lupna so glava..

Mizi Asan da ti baam.
Haha kako be ne napravi pritisok koga padna kako grom da go aknalo I pocna da preta so racete za da dobie Pepe karton. Normalno na ovoj mu prekipe zaso Miler izglumi I poso mu falat nevroni u glavata zema mu se stai na Miler.

Sent from my Grand X In using Tapatalk

значи не ми е јасно .. роналдо со повреда игра под инекции а дебилот пепе иде да се пресметува со противнички фудбалери за глупост ... немање почит кон своите соиграчи до даска .. ја да сум роналдо има да го истепам у соблекувална тоа дебилот !!!

Haha kako be ne napravi pritisok koga padna kako grom da go aknalo I pocna da preta so racete za da dobie Pepe karton. Normalno na ovoj mu prekipe zaso Miler izglumi I poso mu falat nevroni u glavata zema mu se stai na Miler.

Covece otvori ocite,ne haluciniraj.

ХЕТ ТРИК чудо од фудбалер е овој Милер. :cuc:

Последново беше поклон од голманот. Аматер
Но ако, ми одговара... нека полнат

Од омилена, до најодвратна репрезентација ми стана Португалија (откако замина генерацијата Фиго, Деко, Руи Коста...)
*Тука не ја бројам Италија

Haha brat mislam deka ti ko navivac na Juve omas najgolemo iskustvo so ova stavanje na faca u faca zatoa sto Kielini u sekoja mesanica go pravi toa, pa ne vidov crveni da dobiva za toa. Ko prv pat sport da gledate, u kosarka koa ke se srckaat isto se stavaat faca u faca, onaka na fudbalski natprevar toa e sosrma voobicaena rabota. Ne deka go opravduvam Pepe ama ne trebsse crven da jade.

Епа да, МЕШАНИЦА, се дешава свашта таму, ама ова не беше мешаница. Овој се врати со намера да се искурчи и да го удри со глава. Не беше некој удар којзнае што, ама многу полош впечаток се добива. Киелини барем се дере, овој мора и да удри.

Колку гола има Милер на мундијалите до сега?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom