СП 2014 - Група Г (Германија, Португалија, Гана, САД)

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување
Брат искрено ја не би покажал црвен тука.

Не беше класичен лакт туку само ја постави раката во пределот на фацата на Милер, немаше удар, грубо градење да речам, малце и театрално падна Милер ама Пепе после му се врати и го боцна со главата.

Не знам, на 2-0 на светско првенство во прво полувреме не би покажал тука црвен картон.
Ама ако му е на копилето што мисли дека сите му се плашат.

Па не беше црвениот картон доделен поради тоа, туку поради крајно неспортскиот однос на Пепе спрема Милер.Никој не му е виновен на тренерот нивни што не знае да стави наместо Пепе некој постабилен играч.Сега не само што го направи Пепе неговиот состав послаб, туку и го посрамоти, и тоа пред скоро една милијарда гледачи ширум светот.

Абе за главата му дал црвен, едвај го допре.

Ја многу го сакам Милер, надвор од Интер ми е омилен играч (не дека иам од Интер омилен моментално) ама у последно време стварно почна лингурски да се понаша, убаво рече ЕлНињо, да беше ова пред 3 години ќе имаше тепачка тука.

BqRDMFsIgAAOY7x.jpg:large

Племе.:facepalm:

Таман си е црвениот... после првиот контакт не требаше Пепе така да изреагира, па затоа веројатно и црвениот, да останеше само на тоа ќе добиеше само жолт. А до сега барем уште два жолти не покажа судијата, на Коентрао и Мутињо.

Ја многу го сакам Милер, надвор од Интер ми е омилен играч (не дека иам од Интер омилен моментално) ама у последно време стварно почна лингурски да се понаша, убаво рече ЕлНињо, да беше ова пред 3 години ќе имаше тепачка тука.

Сега дали го допрел едвај или не тоа не можеме да судиме, важно е дека имаше удар, сега дали бил тој слаб или силен удар тоа си знае само Милер.Ама ти да удриш некој играч така и после тоа да почнеш да му се однесуваш како идиот и тоа не ја бива, сега да бидеме реални.Најмногу поради односот го кркаше Пепе.

Trojka,trojkaaaa :pos:Busi gi Kristina i nejzinata klapa.:giggle:Ako prodolzi vaka,vojskata +obezbeduvacite na Kika ke interveniraat.Puc se sprema.

Kakvi dajveri postanale Götze i Müller,+arogantni!

Inace vo Premier vakvi penali i crveni ne se sudat,lulkata na fudbalot e protiv "moderniov fudbal".:sneaky:

Sudijava za cista 10-ka.

Pepe go udri so lakt malce na Muller,nikomu nisto.Muller si sedna i ide toj bushmanot da deli pravda so shubarata na glava i op crven karton.:tapp::pos:

Хуго Алмеида им е напаѓач а Пепе и Алвеш одбрана.. плус средина немат. Премногу е што и стигнаа до оваа фаза.
Sho gi naprajvte Portugalija be, nekolku pati do polufinale stigale poslednive godini. ako oni se slabi so gi pravi toa drugite?

Sent from my Samsung Galaxy S4 using Tapatalk 2

Да беше само отурнувањето со рака или само ударот со глава не се даваше црвен, али вака едно па друго чисто исклучување, правилно си досуди судијата.

Да беше само отурнувањето со рака или само ударот со глава не се даваше црвен, али вака едно па друго чисто исклучување, правилно си досуди судијата.
Тоа е тоа, Пепе си ги акумулираше, прво ударот со лакот, па пуштањето со глава кон Милер, нема дилеми дека црвениот е заслужен.

Trojka,trojkaaaa :pos:Busi gi Kristina i nejzinata klapa.:giggle:Ako prodolzi vaka,vojskata +obezbeduvacite na Kika ke interveniraat.Puc se sprema.

Kakvi dajveri postanale Götze i Müller,+arogantni!

Inace vo Premier vakvi penali i crveni ne se sudat,lulkata na fudbalot e protiv "moderniov fudbal".:sneaky:

Sudijava za cista 10-ka.

Pepe go udri so lakt malce na Muller,nikomu nisto.Muller si sedna i ide toj bushmanot da deli pravda so shubarata na glava i op crven karton.:tapp::pos:
Кика плачко или не рекорд сруши на вас во Лига на Шампиони, па сеа ти види..

Така е наместо и Милер да му шлапне една у фаца и да си добие црвен, тој паѓа. (n)

Се плашам дека утакмицава заврши. Одлично прво повувреме за немците. Во продолжение незнам што планираат португалциве, што мотиви би нашле:unsure: едино ако швабиве не им турат уште неки комад :eek:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom