СП 2014 - Група Г (Германија, Португалија, Гана, САД)

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување
kakva postavenost na koentrao votretiov gol :D POSITIONING 20 (Fm)

чим мајка ми стаса да стигне дека ова е чисто наместено..веќе не знам....Меркел, српскиот судија...па ако треба и цела португалска селекција ќе ја поткупи...богами страшно...

Ќе и кажам на Меркел да ти уплати часови по македонски... Сигурно ја поткупила и твојата наставничка по македонски.

Не е фер вака, сега нема да го стави Клосе да даде два гола :(

чим мајка ми стаса да стигне дека ова е чисто наместено..веќе не знам....Меркел, српскиот судија...па ако треба и цела португалска селекција ќе ја поткупи...богами страшно...
Општо позната работа е дека Србите и Германците многу се љубат.

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu5
Abe bese za crven ili slabo? Poso ne ja vidov usporenata snimka a vaka na prv pogled mi izgledase deka se isponasa miler..

Sent from my Grand X In using Tapatalk
Брат искрено ја не би покажал црвен тука.

Не беше класичен лакт туку само ја постави раката во пределот на фацата на Милер, немаше удар, грубо градење да речам, малце и театрално падна Милер ама Пепе после му се врати и го боцна со главата.

Не знам, на 2-0 на светско првенство во прво полувреме не би покажал тука црвен картон.
Ама ако му е на копилето што мисли дека сите му се плашат.

Пепе ти е едно големо теле, јас да сум селектор сега нема да го ставам у игра никогаш повеќе.
Теле телосано.

Не беше класичен лакт туку само ја постави раката во пределот на фацата на Милер, немаше удар, грубо градење да речам, малце и театрално падна Милер ама Пепе после му се врати и го боцна со главата.

Не знам, на 2-0 на светско првенство во прво полувреме не би покажал тука црвен картон.
Abe deka Pepe e retard toa ok ama ti vikam mene ne mi izgledase na crven. Poso toa so laktot nema sansi crven da e, mislev so glava da ne go aknal ama sea gledam deka samo mu se stai faca u faca. Bem ti I sudija I se, ja usra utakmicava. A za Miler se iam odamna izjasneto deka mi e mnogu odvraten.

Sent from my Grand X In using Tapatalk

Па за главата и доби црвен.

Не претерувајте, ако сакаше судијата можеше жолт да му извади, ама тоа е.

Penal si bese a toa dali treba da dava crven mozet ne mora ama pepe nema potreba od vakvi ispadi sega neka razmisli malku ke ima vreme. Inace portugalija so Ronaldo sekojpat gubela od germanija i plus toj povreden znaci ostanuva prosecna ekipa.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Типично за Германија, ќе згази се пред неа во групите и ќе им дое појака репрезентација во елеминациона фаза и ќе ги посере.. веќе видено. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom