DASH BERLIN @ Улица Македонија - Забава во црвено и бело - 14.06.2014

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
Добар Даш, доста добар, многу енергичен сет со многу стари и нова вокали, одличен контакт со публика. Се на се одлично журче. Фала Жерновски. (y)

Добар Даш, доста добар, многу енергичен сет со многу стари и нова вокали, одличен контакт со публика. Се на се одлично журче. Фала Жерновски. (y)

Што фала бе,не се живи од фала него да гласаш за него наредни избори или за елде пе.
Добра журка се на се задоволен.
Али ништо не може кај нас без последици да помине,по правило настрада урбаниот инвентар и зеленилото,ама има пари и за тоа ќе се поправи.

Позитивни импресии :) Мала беше ул. Македонија некако, али плоштадот ипак беше зафатен со важна ствар - изградба на нова фонтана. Priorities

Екстра журче! Ме изненади озвучувањето, очекував да е катастрофа али топ испадна :D. Добро е што мислеле на пуштањето летки и пена, народов дополнително се возбуди :LOL:. Само омилената не ми ја пушти, па морав дома да си ја свртам неколку пати :cautious:

Патем арно ме потсети Христијан, RELOAD :vozbud::drk:

Последно уредено:
Дечки за вкусовите не се расправа, ама мене @Satellite и Навигатор ми беа пофини. Неќу ја многу вокали :) Си отидов рано јас, сменив локација.

Некој да не знае која беше таа што ја пушти после првото зборење на микрофон ?

П.С да не се фалам ама има и моја слика на колажот We Are Macedonia :cool:

Екстра беше журтката го слушав Навигатор и потоа Даш. Малку чудно ми беше што и Навигатор и оној што беше пред него не видов кој е ја пуштија Sticky Fingers од A&B во 10мин (не дека мене лошо ми дојде тоа).

Даш ептен беше позитивен и многу добар сет извади. Сепак журка на Даш без Man on the Run не е тоа тоа.

Се надевам догодина Жерновски ќе го повтори настанот или пак наесен зошто да не :) со малку подобра организација.

Кажав јас на наредните избори ќе се пишам од Пустец и ќе гласам за него ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom