СП 2014 - Група Ц (Колумбија, Грција, БСК, Јапонија)

• Креатор на темата Креатор на темата Uli Hoeneß
  • Време на започнување Време на започнување
Колку му се спие на Стерјов, го снемува од време на време по една минута. :D
Замисли го Панчев у ова време има да доминира,види Златко надвор се раздени:pos:.

Сва среќа пресвртов се случи, инаку најдосадната утакмица ќе беше ставена во 3 саат...

QRYOIjo.png

Џену е илимунати...еве овде сечи ме ако не е така...лајкува ствари на не пратено, цитира на не пратено...

Пред време знае што ќе пишам.

Затоа ни известување не ми стигна за цитат.
Ќе ја кажам на Ејсид!

Замисли го Панчев у ова време има да доминира,види Златко надвор се раздени:pos:.
Маја сигурно сега станува, ја буди петелот на комшијата, има он еден петел има фризура како овоја со косиве очи шо е хаха

Малце ми падна жал за навивачиве на Јапан :(

ТО БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ АЈДЕ 3 БОДА...после дебаклон на моите добро ми дојде победава (y) ајде allez a la осмина финале !!![DOUBLEPOST=1402800928][/DOUBLEPOST]Ајде дечки се читаме при финале НФЛ ве чекам во темата пак за следни безсмислени коментари у 4 саат :D

Слаби јапонциве,слаби после водството воопшто не пробаа да тргнат во напад, ги оставија африканциве да играат и стигна пресвртот. А Закерони тенџерево изгледа мисли дека е селектор на Италија, бидејќи со ваква игра само тие успеваат.

Јапонциве ги стигна казна за судијата кој им досуди пенал на Бразил против Хрватска. Скапете Јапонци, до крај против вас :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom