Иван, Фросе те сака!

• Креатор на темата Креатор на темата Froxy
  • Време на започнување Време на започнување
Не претерувајте, следат казнени.

Џеки заплива во брачните води, и го освои првото место во делфин категорија. :eek:
Се шокирав ко го прочитав насловот.....

Во врска со темава, идеата е стара и веќе видена... но сепак делува некако искрено.. и интересно. Потребно е време и трпение, + добри луѓе ширум светот.
Или пак, некој фотошоп маЊак и пола сат работа. :icon_lol:

Машко само со секс можиш да го израдуваш.:icon_mrgr: Остај ти странци шо ќе трошат време за твојот Иван. Тоа е мое мислење! ;)

Веќе имаше такво нешто, ќе премине во клише. За да го расположиш и насмееш треба да кажат нешто поинакво покреативно, на пример: Иван, Фроска те сака до коска.

Девојката побара помош и ние сме тука да и кажеме дали идејата и држи вода или не, што во случајот одговорот е НЕ.
За разлика од женските ние машките сме далеку далеку помалце комплицирани. Нас годишнината не ни значи ништо посебно за разлика од женските. Денот кога се запознавме е еден обичен ден од 365 други. Во глобала многу работи што на женските им е од врвно и приоритено значење за нас немаат никаква смислам ни важност.
Така да девојката цела работа ја гледа од женска гледна точка и сака да го изненади дечкото а уствари сака да му придаде значење на нешто што според неа е многу битно а не дека дечкото ке му придаде значење на тоа. Да беше ситуацијата обратна и да сакаше дечкото да ја изненади девојката со некое празнување на годишнината цел муабет ке имаше смисла, но вака се е бесцелно. Пошто сака да усреќи и да изненади машко треба работата да ја гледа од машка гледна точка за да има барем малце упех. Некој погоре спомна нешто со првенстовото и тоа е еден многу добар начин да му покаже колку го сака со тоа што ке го остави нарајат да гледа фудбал без да го замара со небитни работи како годишнини и други небитни јубилеи и дати.
Или наједноставно кажано едно машко можеш многу лесно ке го направиш среќно само треба да се придржуваш до овие две правила. Полн стомак и празни јајца. Толку. Ништо комплицирано, ништо тешко.

Да гледавме сите од гледна точка на партнерот сите би имале совршени врски.
Искрено предлогот да го остави на раат фудбал да гледа ви е најтапа нешо шо сум слушнала до сега, ако е така тој нека ја остави неа да си прави **хоби од интерес** и сите среќни и задоволни,нема потреба да се гледаме нели. И од кај знаете вие дали на дечкото ќе му се свиѓа или не, само на Кајгана маживе се хипстери со вакви сфаќања. Жено, донеси сендвич и остај ме на раат да си го гледам фудбалот type of men.
Тоа шо женската сакала да направи нешо од срце за дечкото за вас нема никакво значење и гледате кој поголем трол ќе испадне, а утре вас да ви направат нешо вака 90% од вас ќе се посерат во гаќи од среќа. Викаат дека за жена е тешко да избереш поклон ама ела избери за маж да те видам, на се маана ќе најдете.

Ivan ljubi Frosa
Ивана воли Фроса
Ivan voli Frosa
Иван Фросе те обича
Ivan mencintai Frosa
Ivan szereti Frosa
Ivan houdt Frosa
伊万爱Frosa
Ivan liebt frosa
Ivan ama Frosa
Ivan jecel yahay Frosaж
इवान Frosa प्यार करता है
Ivan e do Frosa
Ivan maite Frosa

Јован,Фросина те сака

Ви се молам, мојот одговор е сериозен.

Идејава ти е добра, можеш и на фејсбук да најдеш странци и да им речеш да се сликаат себеси со лист на кој ќе напишат "Frose loves you, Ivan" ...

(мислам дека има многу странци на фб што се пријателски настроени и валда имаат вишок време, ми се случувало да ме аднуваат само за некој коментар некаде и слично)

Прашај 10тина странци да го направат ова, па доволно ќе биде барем 3ца ако ти ја исполнат желбата. Потоа ќе ги испринташ тие слики во боја и ќе му ги дадеш. Може да бидат афроамериканци или со коси очи, за да се долови дека се странци, а не твоите комшии на пример.

Последно уредено:
Мене ептен ми е глупа ова идеја, за вас незнам.

Искрено предлогот да го остави на раат фудбал да гледа ви е најтапа нешо шо сум слушнала до сега, ако е така тој нека ја остави неа да си прави **хоби од интерес** и сите среќни и задоволни,нема потреба да се гледаме нели. И од кај знаете вие дали на дечкото ќе му се свиѓа или не, само на Кајгана маживе се хипстери со вакви сфаќања. Жено, донеси сендвич и остај ме на раат да си го гледам фудбалот type of men.
Тоа шо женската сакала да направи нешо од срце за дечкото за вас нема никакво значење и гледате кој поголем трол ќе испадне, а утре вас да ви направат нешо вака 90% од вас ќе се посерат во гаќи од среќа. Викаат дека за жена е тешко да избереш поклон ама ела избери за маж да те видам, на се маана ќе најдете.
Светското е еднаш на 4 години ако не пак. Годишнина секоја година ке имаат:).
Тука е и проблемот. Таа не сака да направи нешто за дечкото. Таа прави нешто што мисли дека и на дечкото му е битно пошто нејзе и е и оди по таа логика. Ако веќе сака да направи нешто од срце нека направи нешто што ке го направи него среќен а не нејзе. Јас напишав и претходно ако се работеше за машко што сака да ја изненади за годишнина женската пошто очигледно тоа ви е ептен многу битна и јака работа, ефектот би бил одличен. Но вака е само безвезе.
И тешко ви е поклон да изберете за машко од истата причина. Тргнувате по женска логика а се работи за машко. Понекогаш решението е она најпростото. Не мора се да комплицирате.

vekje videna rabota samo sega na net a porano vo zivo se pisuvase. uste koga bev sredno skolo imase eden na zid pokraj kejot na vardar napisa te sakam na devojkata ja odnese tamu i ja iznenadi a tamu se fatile. i do den denes koga i da pominam koga ke go vidam ova mi teknuva na ljubov.

Абе дека ќе го изненади со некое видео и ќе биде он воодушевен тешко. Имаш подобри опции од некое видео како да е еј чекај а ова каде е? Уште да е тапа географија и отиде во неповрат нејсе романтика се прави вечера , свеќи , стриптис и масажа и секс секако. Е тоа ќе го памети и воодушеви , а видео според мене е лоша идеја.

Ivan ljubi Frosa
Ивана воли Фроса
Ivan voli Frosa
Иван Фросе те обича
Ivan mencintai Frosa
Ivan szereti Frosa
Ivan houdt Frosa
伊万爱Frosa
Ivan liebt frosa
Ivan ama Frosa
Ivan jecel yahay Frosaж
इवान Frosa प्यार करता है
Ivan e do Frosa
Ivan maite Frosa
Јован,Фросина те сака
Не ,,Иван ја сака Фросе'' туку наопаку...А и тоа Јован на крајот некако ти е грешка...

Ако е тинејџер да, ако е над 18 малку потешко (иако ќе глуми одушевеност да не ја разочара) :D.

Идејава за женско е прекрасна (повеќето девојки би се одушевиле во обратен случај) за машко е прилично бесмислена и нема некоја реална вредност поготово што се веќе една година во врска.

Тоа сепак не значи девојката да се истрола туку на убав начин да и се сугерира дека има многу поубави (и поефектни) начини пријатно да го изненади :).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom