Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Дада, нејзиново барање е од критична важност и сосема во ред е да бара од форум луѓе да и бараат луѓе од странство што ќе се снимаат специјално за нејзе.Девојката си има идеја и не побара од вас да и кажувате дали е глупа идејата или не.

Bad boy Anon...Дада, нејзиново барање е од критична важност и сосема во ред е да бара од форум луѓе да и бараат луѓе од странство што ќе се снимаат специјално за нејзе.
Ние што и укажуваме дали е добра идејата или не, вршиме богохулие
Треба да си ќутиме и да и бараме луѓе
И убаво си ја пиша првата реченица, човек со вакви барања не треба да отвора тема.
Кога сме веќе кај што треба/нетреба да пишуваме, како твојов пост допринесува во темава?
Те цитирав тебе само заради болдот.Мене ме цитираш а 90% од тоа што го пиша не е поврзано со мене и моите размислувања. Како да не си прочитал што пишав јас во темава.
Тоа на крај само делумно ме засега. Треба да се ќути ако не се сложуваш со нешто?
Вториот подвлечен дел значи, не мора од црно веднаш да се префрламе на бело. Значи, ако ќутиме тоа да значи дека мора по автоматизам да бараме дечки. Или па со молчењето веднаш се карактеризира дека сме против другите и дека мора по дифолт да бараме луѓе.Ние што и укажуваме дали е добра идејата или не, вршиме богохулие
Треба да си ќутиме и да и бараме луѓе![]()
Плус што има врска ако не е нова идејата, битно е дека на него прв пат тоа му го прави некој (претпоставка).