Иван, Фросе те сака!

• Креатор на темата Креатор на темата Froxy
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
20 декември 2012
Мислења
8
Поени од реакции
0
Здраво убави луѓе!

Дали сте расположени да бидеме креативни? :)

Вака....се ближи годишнината што ќе ја славам со дечкото....значи имам месец дена да го подготвам изненадувањето што го планирам.

Станува збор за видео кое што всушност ќе биде видео склопено од повеќе видеа од сите страни на светот каде што луѓето на својот јазик ќе кажат "Иван, Фросе те сака“ a уште поубаво би било да има убави позадини од познати знаменитости. Доколку имате пријатели кои живеат во странство и не би им било проблем да снимат 10 секундно видео, многу ќе ми помогнете...

Фала ви многу однапред, се надевам дека ќе ми помогнете да си ја остварам идејата :)))

А да му купиш/направиш нешто што повеќе ќе му значи од тоа странци да му држат ливче со тоа дека ти го сакаш?
Сигурно ќе му купам нешто сакам ова да е нешто плус :) Имаш некој предлог?

Хм. Интересно. Ај да прашам и ако има некој ќе ти кажам ;)

Идејата ти е глупава.

Помачи се и смисли некоја песна која би била отпеана од твои/ваши другари и другарки заедно или посебно. Или пак, снимај другари/другарки како прераскажуваат некои интересни/смешни моменти кои сте ги имале со момчето и секако ти доаѓаш на крај и му кажуваш колку го сакаш и да си идете најдолгооооо <3<3<3 ^_^ **:

Идејата ти е глупава.

Помачи се и смисли некоја песна која би била отпеана од твои/ваши другари и другарки заедно или посебно. Или пак, снимај другари/другарки како прераскажуваат некои интересни/смешни моменти кои сте ги имале со момчето и секако ти доаѓаш на крај и му кажуваш колку го сакаш и да си идете најдолгооооо <3<3<3 ^_^ **:
Не е глупава воопшто, али тешко е да се реализира. Со малку едитирање и музиче во позадина може многу јако видео да се направи. Но како што кажаа, ова е веќе видено ^^

Ако се одлучиш за идејата, имај предвид дека многу луѓе ќе те тролаат и нема да кажуваат стварно тоа што ти си им рекла да го кажат.

Стриптиз ти е каде-каде бољи идеја.

Ако се одлучиш за идејата, имај предвид дека многу луѓе ќе те тролаат и нема да кажуваат стварно тоа што ти си им рекла да го кажат.

Стриптиз ти е каде-каде бољи идеја.
А шо е битно тоа кога и дечкото појма ќе нема што му кажуваат? :D

Тебе не ти треба помош, туку друг момак... Како тоа странец да ти даде идеа што да му подариш на свој момак за годишнина? Го љубиш ти или ние? Кој повеќе го познава ти или ние, па зар ние со вас фатени за рака сме се шетале. Барање на туѓа идеа, подарок некако ми дава слика на многу мрзлива "љубов"... Си имаш момак али ви се ближи јубилеј па кој да мисли сега што да му се подари дај друг да ми каже да не се замарам јас. Не е толку битен материјализмот колку што е битна симболиката и важноста во денот кој ќе ја одбележи годишнината. Нема ништо изненадувачки тука, па и двајцата си знаете дека ќе одбележите една година, поважно е како ќе го потрошите денот заедно. Скап подарок никогаш не треба да симболизира силна страст и љубов. Подарокот е само споменар.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom