Заеднички излегувања во град? - Договарајте се тука! :)

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
А свеЦко у парк ќе глеаме ли.. има нешо каоо бимм :D
Еднашка стаија платно и демек пуштија филм, Матрикс ли го даваа не ми текнува, и се напраи се катастрофа и од тогаш мислам немаат нешто слично пробано. Може е време да се проба пак со Светсково :D

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
Еднашка стаија платно и демек пуштија филм, Матрикс ли го даваа не ми текнува, и се напраи се катастрофа и од тогаш мислам немаат нешто слично пробано. Може е време да се проба пак со Светсково :D
Бев прееска одлично беше солидна големина на платно јако озвучење и доста народ... Се надевам ке има и за други утакмици :D

Член од
13 јули 2010
Мислења
2.795
Поени од реакции
6.209
Вечерва започнува театарски фестивал на отворено во Аеродром

Па ако сте распоожени за театар може да се организираме
@kooperativa
@ION
@Acid
@Олимпија
@Velvet She
@blue ladybug
@Шкорпион
@Saladin
@Lu
@wiksa
@bebush
@Nessa Alcarin
@RogerBacon
@Donald Sikert
@Ilumious
@n/a
@Natural-girl
.....................

ако нема место од пензионери може да направиме дружба во паркот
или да организираме трка на стаса (@kooperativa ќе се наттрчува себеси), а ние ќе ставаме облози

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.707
Поени од реакции
13.379
Јас со тешко срце ќе мора да ве заобиколам овој пат ради грипов што ми влезе у коски, така да здравје на следно видување.

N

Nessa Alcarin

Гостин
Jas sum za Strumica na svadba again.... Utre se vrakam taka da moze da otideme na Hamlet :) @bebush ? Moze prvo pretstava pa posle toa sto planiravme?

Sent from my ZTE Blade G using Tapatalk

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
@Nessa Alcarin за утре може, договорено :).
А инаку за денес @arakenx стварно не сум сигурна, ќе ја следам темава шо како ќе се договарате па ако се појави шанса ќе ви се ставам :P.

Член од
13 јули 2010
Мислења
2.795
Поени од реакции
6.209
@Nessa Alcarin за утре може, договорено :).
А инаку за денес @arakenx стварно не сум сигурна, ќе ја следам темава шо како ќе се договарате па ако се појави шанса ќе ви се ставам :P.
Мрррррррррррррррррррррррррррррр

ION

Член од
27 јули 2011
Мислења
460
Поени од реакции
836
Ако не врне доаѓам а од кооператива денес и утре аир нема (ноќна е) :cautious:

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
I'm kind of booked for the weekend, ама мислам дека можам да најдам саат-два време утревечер :) (meh, можам и повеќе). За останатата програма другите денови, само среда не сум слободен, така да ако останативе планираат нешто другиве денови од програмата освен утревечер, би требало да бидам слободен.

@AceCaleb
@StormRage
@Не_Сум_ЏинЏер
@Tiny Tim

:D

Kajgana Shop

На врв Bottom