Заеднички излегувања во град? - Договарајте се тука! :)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
А свеЦко у парк ќе глеаме ли.. има нешо каоо бимм :D

Еднашка стаија платно и демек пуштија филм, Матрикс ли го даваа не ми текнува, и се напраи се катастрофа и од тогаш мислам немаат нешто слично пробано. Може е време да се проба пак со Светсково :D

Еднашка стаија платно и демек пуштија филм, Матрикс ли го даваа не ми текнува, и се напраи се катастрофа и од тогаш мислам немаат нешто слично пробано. Може е време да се проба пак со Светсково :D
Бев прееска одлично беше солидна големина на платно јако озвучење и доста народ... Се надевам ке има и за други утакмици :D

Вечерва започнува театарски фестивал на отворено во Аеродром

Па ако сте распоожени за театар може да се организираме
@kooperativa
@ION
@Acid
@Олимпија
@Velvet She
@blue ladybug
@Шкорпион
@Saladin
@Lu
@wiksa
@bebush
@Nessa Alcarin
@RogerBacon
@Donald Sikert
@Ilumious
@n/a
@Natural-girl
.....................

ако нема место од пензионери може да направиме дружба во паркот
или да организираме трка на стаса (@kooperativa ќе се наттрчува себеси), а ние ќе ставаме облози

Јас со тешко срце ќе мора да ве заобиколам овој пат ради грипов што ми влезе у коски, така да здравје на следно видување.

Jas sum za Strumica na svadba again.... Utre se vrakam taka da moze da otideme na Hamlet :) @bebush ? Moze prvo pretstava pa posle toa sto planiravme?

Sent from my ZTE Blade G using Tapatalk

@Nessa Alcarin за утре може, договорено :).
А инаку за денес @arakenx стварно не сум сигурна, ќе ја следам темава шо како ќе се договарате па ако се појави шанса ќе ви се ставам :P.

@Nessa Alcarin за утре може, договорено :).
А инаку за денес @arakenx стварно не сум сигурна, ќе ја следам темава шо како ќе се договарате па ако се појави шанса ќе ви се ставам :P.

Мрррррррррррррррррррррррррррррр

Ако не врне доаѓам а од кооператива денес и утре аир нема (ноќна е) :cautious:

I'm kind of booked for the weekend, ама мислам дека можам да најдам саат-два време утревечер :) (meh, можам и повеќе). За останатата програма другите денови, само среда не сум слободен, така да ако останативе планираат нешто другиве денови од програмата освен утревечер, би требало да бидам слободен.

@AceCaleb
@StormRage
@Не_Сум_ЏинЏер
@Tiny Tim

:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom