Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Нема шанси да остане Викац. Му истекува договорот, изјави категорично дека нема да го продолжи. А и не го земавме Тер Штеген за втор голман.

Ако не најде нов клуб може да го задржат , за втор голман добар е , подобро тој отколку Браво.

А ја на кои сум маки, од секогаш навивам за Бразил и Хрватска, денеска за голови ќе навивам :)

Чао Цеск, ако сам одлучил да игра во Челзи, не му посакувам се најдобро во кариерата, иако овде не беше почитуван доволно. Кога цел тим играше лошо, само он беше исвиркуван од навивачите.

Сепак, да не заборавиме каде(кај кој тренер оди).
Tito-Vs-Mourinho-Images.jpg

Ќе ми беше мило да заминеше во Јунајтед, сепак, со среќа нека му е.

Нека оди кај сака негов избор. За мене беше непотребен играч кој ја гушеше средината, иако верував во него со оглед дека е од школата на Барса ме разочара. Крајно антипатична фаца и најголем феил од проектот враќање на децата од Ла Масиа во Барса. За негови години добиената сума е одлична.

Ама ај сега не го тупете, си пиша самиот и на ФБ.

Yes, everyone knows that Arsenal had the first option to sign me. They decided not to take this option and therefore it wasn't meant to be. I wish them well in the future.

Требаше лани да го шитнеме Фабрегас, а да останеше Тиаго. Сеа и двете планирани замени за Чави не напуштија. Малку ме чуди што цело време јадеше гомна ќе се врати у Арсенал ова она и сеа на крај у најголемиот ривал. Толку ли Арсенал немаа 33 мил да го донесат... Како и да е со среќа нека му е. Му одговара тој стил у Англија и мислам дека си донесе правилна одлука типот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom