Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
8 јули 2008
Мислења
4.516
Поени од реакции
8.226
Па не играме нигде...ограничени ни беа и пред ова можностите а сега па бетер...од слободни играчи што има алекс е меѓу подобрите...за 1 неделно играње ќе заврши работа а зема и помала плата од мексес кој најверојатно ќе си иде....

Менез е одличен играч...сеуште не ми е јасно зашто воопшто рома го пуштија а во ПСЖ неможеше од Лавеци и Лукас Мора место да фати а уште помалце и од кога дојде Кавани така да сфатливо е зашто си оди...

Е сеа за Лев бек ако не се земе Силва од удине ќе се иде по Сантон ...што и двете се супер опции во однос на тоа што го имаме сега.. Силвестре нема да биде откупен ќе си се врати во интер..закардо најверјатно и он ќе си оди за да може да игра во некој друг тим редовно...Есиен исто би требало да си оди ... Е сеа има лоши муабети дека можеби Кучка ќе го земат заради монтоливо што е повреден а во тим ги имаме Поли и Кристанте.... Исто така лош муабет е можноста ради Сидорф да си оди и Де јонг што ќе се отвори голема дупка во срединаа..ондак ако си оди и де јонг кучка го земаат 90% ...

Бало ако го шитнат ќе се идело по негредо/Манџукич што повеќе сум за негредо. А ако се опаметат може да го лапнеме ЛУКАКУ ...дечкото е ѕверотиња и сам може од нигде да си створи шанса за гол...нешто како Бало е само што има многу повеќе мозок...Челзи си го земаа и Диего коста така да нема да има многу простор за игра и со некоја понуда од 15-20 милиони би можел да се земе....
Брат зашто бе си пред секое лето оптимистичен ? :D
И како може барем малце да им веруваш на шпекулациите? Не ли научи како идат работите досега?

C

Castiel

Гостин
Брат зашто бе си пред секое лето оптимистичен ? :D
И како може барем малце да им веруваш на шпекулациите? Не ли научи како идат работите досега?
Не ми преостанува ништо друго само да се надевам на подобро :D полошо неможе да биде...а и шпекулациите не се за некои класа играчи така да намалени очекувања имам... Неможе цело време црно да биде...ќе се опраат кад-тад :D

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.898
Berlusconi will start spending money again for Milan's transfer market campaign - due to Inzaghi.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.957
Поени од реакции
23.476
Kaka wants to leave Milan
Kaka is in talks over a move to Sao Paulo from AC Milan as he wants to be in Brazil for family reasons.

Фала ти господе !! :cuc:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.953
Поени од реакции
50.906
мислам дека последниот гол на Пипо во Милан беше по асистенција на Сидорф :icon_mrgr:

за убаво нека е !

C

Castiel

Гостин
Ајде Пипо...жал ми е за Сидорф...ама огромна желба ми беше Пипо да го видам на клупата...можеби е зелен уште ама многу добро се покажа со младинците и покажа дека брзо учи од грешки и знае да ја поправи тактитка во зависност од ситуација..... Мислам дека конечно после Анчелоти ќе ни се погоди тренерот.
Ајде Пипо со среќа нека ти е и да ни освојуваш трофеи што поскоро!!!

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.898
И они ја имаат истата политика како нашиве да ги враќаат играчите што ги шитнале. :D
Ние сега како трчаме по Астори, а за 3-4 сезони ќе почнат и по Дармиан.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.787
Поени од реакции
17.713
Скаутот на Милан кога беше во Битола за време на тренинг кампот бевме да го гледаме финалето заедно на ЛШ и ми рече дека Милан бара лев бек до кај 24 години од кај 6 до 8 милиони да кошта ама да нема проблеми со пасошот (Балканче да не е изгл)

Alen_001

Недозволен тајтл, внимавај.
Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.626
Поени од реакции
1.184
Официјално Поли е откупен целосно во замена од 50% совлашниството над Саламон кој продолжува во Сампдорија

Marquess

Ербап
Член од
20 јули 2009
Мислења
6.244
Поени од реакции
13.169
Ајде Пипо...жал ми е за Сидорф...ама огромна желба ми беше Пипо да го видам на клупата...можеби е зелен уште ама многу добро се покажа со младинците и покажа дека брзо учи од грешки и знае да ја поправи тактитка во зависност од ситуација..... Мислам дека конечно после Анчелоти ќе ни се погоди тренерот.
Ајде Пипо со среќа нека ти е и да ни освојуваш трофеи што поскоро!!!
I strama jos bolje se pokaza so mladincite,pa vidovme do kaj dogura.Ekipite milanski se tesko sranje vo momentov,mackaat oci gazdite so menjanje trenjeri samo.Sekako poeftina varijanta im e od menjanje igracki kadar.:)

Kajgana Shop

На врв Bottom