Цигари (каква марка пушите/општа дискусија)

_predator_

Студент\Џаболебар
Член од
17 декември 2012
Мислења
2.254
Поени од реакции
2.461
Босс меко од пред 2 месеца, предтоа Босс Голд.

Red Widow

vintage soul
Член од
17 мај 2013
Мислења
101
Поени од реакции
163
Откако ги поскапеа Монте Карло , во потрага сум по некои цигари до 45 ден па ај и нека биде до 50 ден ама да се посаглам , па предлог некој ?

Член од
11 јуни 2012
Мислења
185
Поени од реакции
222
Откако ги поскапеа Монте Карло , во потрага сум по некои цигари до 45 ден па ај и нека биде до 50 ден ама да се посаглам , па предлог некој ?
имаш брент меко, јорк и уште едни имаше ама не ми текнува
он:
42313.jpg
најдобри, не се ни многу јаки, ниту пак многу скапи 55ден.

GreenRoot

^Зелен^
Член од
20 јули 2011
Мислења
2.604
Поени од реакции
2.224
Бренд меко 45, и долго 50. Јоркот во уста не се редат...

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.779
Поени од реакции
23.088
PS Плаво. 50 денари се тврдо паковање. На секој 5 кутии празни даваат една полна. Инаку по арома ми се малце подобри од родеото.

Член од
15 октомври 2009
Мислења
822
Поени од реакции
291
PS Плаво. 50 денари се тврдо паковање. На секој 5 кутии празни даваат една полна. Инаку по арома ми се малце подобри од родеото.
PS колку шо разбрав се замена на партнер, купив еднаш една кутија и зажалив, ја фрлив цела кутија.... си пушам Вест Силвер, некогаш на излевање знам да се исфурам ако имам фазла пари па да си купам Малборо голд...

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.779
Поени од реакции
23.088
PS колку шо разбрав се замена на партнер, купив еднаш една кутија и зажалив, ја фрлив цела кутија.... си пушам Вест Силвер, некогаш на излевање знам да се исфурам ако имам фазла пари па да си купам Малборо голд...
Мене ми се слични со родеото, дури и малце подобри. Партнер од дамна немам пушено така да не се сеќавам баш што арома имаше. Во секој случај за вкусовите не вреди да се расправа, ама за нискобуџетни цигари за парите се сосем во ред.

GreenRoot

^Зелен^
Член од
20 јули 2011
Мислења
2.604
Поени од реакции
2.224
Дај на слика да ги видам да знам какви да барам. И тоа со 5 празни кутии заебанција ти е?

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.779
Поени од реакции
23.088
Дај на слика да ги видам да знам какви да барам. И тоа со 5 празни кутии заебанција ти е?
Не бе , некоја акција е. Пред некој месец беше за 4 празни една полна, па го прекинаја. После го направија за 8 празни една полна ама изгледа не им се продаваја како тие што си наумија, па го намалија на 5 празни една полна.
Ми е мака да сликам, ке ти ги опишам. Имаш два типа плави и сребрени во тврдо паковање. На нив само тоа го пиши. Латиница две букви П и С со златна боја, тобако скопје ги прозиведува по лиценцна на паркер и симсон. Одиш во продавница и им бараш цигари пс плаво. Ваљда ке им текни:)

Член од
15 октомври 2009
Мислења
822
Поени од реакции
291
Мене ми се слични со родеото, дури и малце подобри. Партнер од дамна немам пушено така да не се сеќавам баш што арома имаше. Во секој случај за вкусовите не вреди да се расправа, ама за нискобуџетни цигари за парите се сосем во ред.
Не друже, дефинитивно ако сакаш да се откажес од цигари земи ПС или Ронхил да пушиш и ќе се откажес за 3 дена мислам, ама среќа постојат и други цигари така да....

Член од
3 јуни 2014
Мислења
79
Поени од реакции
49
Порано пушев бенстон силвер, а сега никакви, ги откажав цигарите :)

Sent from my C1905 using Tapatalk

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
Пушам родео слим сино. Од кога се навлеков на слимов, обична цигара ми е некако шубе кога ќе запалам. Да имам добра плата, би пушела давидов слим, али то е, не сме сите деца на буџовани.:icon_lol:
Најдобро би било да ги откажам, уште да знам како. Секоја помош е добредојдена.(y)

Kajgana Shop

На врв Bottom