DotA 2

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
Све може да се деси до ti4, во меѓувреме играчите се прилагодуваат на 6.81b, најфлексибилните и најнепредвидливите ќе имаат предност плус во однос на другите... dk и newbee ми се чини се благи фаворити, додека фаворити од сенка empire,ig,alliance,navi,lgd.
најпреценети eg.
The Summit турниров од друга страна не е на рангот на Starladder,WPC,Dreamleague нит парично нит репутационо нит форматно.
Турниров е многу повеќе за гледачите да се запознаат со непрофесионалната страна на играчите. Затоа и ги ставаат n0tail, puppey, ice³ и demon за коментатори, има многу тролање, заебантски драфтови итн... ESL One ќе биди вистинскиот тест за тимовите во 6.81b.

Зошто се заебантски драфтовите? Со исклучок на фанатик.

Искрено страв ми е од DK... Ме потсеќаат на EHOME у прајмот..
Мочаат све пред себе.[DOUBLEPOST=1402170877][/DOUBLEPOST]
Европскиве тимови на турниров се тежок фејл. Ај фанатик ги разбирам, драфтаат поинакуз атоа што го немаат Ера, ама Нави не можат ни за мал прст да им се фатат на ДК и Вичи.
Американскине тимови очекувано беше да се далеку најслаби.
Многу подобар ќе беше турниров со Alliance, не сфаќам со што Нави заслужиле директен инвајт.

Дека На'Ви не играат ко шо сме навикнати, дефинитивно. Ама alliance се мочки у задње време. Им глеам партии, веза немаат. Играат ко Na'Vi EU :D

Абе EG без Fear не се толку јаки. Mason добар е ама сепак бе го немаат тоа искуство што го има Fear. DK стварно потсеќаат на EHOME 2010 кога газеа се пред себе... Незнам...овој TI ќе биди интересен...а башка имаат и голема мотивација, ако престижот не е доволно голема сама по себе. 9милиони prize pool засега..

Untitled.png

Колку херои имате комплетирано до сега?
Шо убаво.. на секои 4 херои, левел :D

Ова колку го мразам Daily Hero Challenge поради Русите, земаат на ranked некој херој шо појма немаат (демек со другите знаат ама ај) и фидаат на крај. Вчера имав еден со Batraider 2-12 (0-10 беше на крај кога не тепаа на фонтана изваде 2 убиства) и после пцуеше на руски.
Нека го направат ова valve да дава поени само на обични мечој, а не на ranked.

ps.
За TI4 коефицентите кој ќе освои: (bet365):

DK @ 3.00
NewBee @ 5.50
IG @ 6.00
NaVi @ 8.00
EG @ 8.00
C9 @ 9.00
Team Empire @ 9.00
Alliance @ 11.00

Na'Vi.EU vs Na'Vi.NA Game 3

Kakva partija.. :eek::eek:

Ептен јака, Dendi им ја истаде, 70минути со Инвокерот немаше умрено.

Последно уредено:
Ова колку го мразам Daily Hero Challenge поради Русите, земаат на ranked некој херој шо појма немаат (демек со другите знаат ама ај) и фидаат на крај. Вчера имав еден со Batraider 2-12 (0-10 беше на крај кога не тепаа на фонтана изваде 2 убиства) и после пцуеше на руски.
.

Не се само русите.. има кретени на секаде.
Еве на западен сервер, без руси. Јас сум со Вич Доктор
http://dotabuff.com/matches/706569928[DOUBLEPOST=1402185716][/DOUBLEPOST]Значи со хускар да умриш 19 пати и со енигма да не погодиш една дупка, мизерно е...

EDIT: Еве уште една утакмица со ретарди.
http://dotabuff.com/matches/706609450
Исто кога главниот кери sucks.. бонус и супортерот.

Последно уредено:
Cause & Effect.

Bonus

lvar.gif

Последно уредено:

ps.
За TI4 коефицентите кој ќе освои: (bet365):

DK @ 3.00
NewBee @ 5.50
IG @ 6.00
NaVi @ 8.00
EG @ 8.00
C9 @ 9.00
Team Empire @ 9.00
Alliance @ 11.00

Ептен јака, Dendi им ја истаде, 70минути со Инвокерот немаше умрено.

Ooo In Alliance i trust.

2EZ
4RTZ

Финале DK - EG

ps. Тинкер новиот Ембер ?

Value 10$ Immortal изгубив на полуфиналево на VC Gaming...Пак сега ке уплатам против EG во финалево.
FUCK RTZ
M6ZhBzT.gif

Нов си во дотава така? Тинкер од секогаш бил истиот херој...
Па ево уште една една да изиграм треба и 10 партии се на се ќе имам изиграно. :D

Мислев на тоа шо почнаја прв бан или прв пик да е Тинкер во про утакмициве, како шо беше Ембер пред пачов.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom