СП 2014 Бразил - генерална дискусија

Ројс аут, врачот засеа топ си ја врши работата.
И ти и тој врач да се носите... Бод нема да земе Гана, последни во групата ќе бидат, дури и јенките, тие газларите ќе ги тепаат, Алтидор како Суарез чист гол има да спаси.

И ти и тој врач да се носите... Бод нема да земе Гана, последни во групата ќе бидат, дури и јенките, тие газларите ќе ги тепаат, Алтидор како Суарез чист гол има да спаси.
Ќе го налутиш врачот, немој така, нејќеш и ти да се повредиш...

Ќе го налутиш врачот, немој така, нејќеш и ти да се повредиш...
Слушај ме што ти викам, после светсково ќе скинат од заебавање кутриот.

Ги пишав да освојат +2,5 поени. Тоа значи Америка мора да ја тепат. А за Ројс никогаш нема да му простам на Рики![DOUBLEPOST=1402145490][/DOUBLEPOST]
Валдес
Вокер-Пападопулос-Бадштубер-Овиедо
Гундоган-Стротман
Волкот - Ројс - Рибери
Фалкао

Монтоливо, Тиаго Алкантара, Ван дер Вил, Гомез, Роси, Бентеке, Ван дер Варт, Maнданда​

Последно уредено:
Браво дечки. Одлични анализи имате направено за репрезентациите. (y)
Криво ми е што намав слободно време да се приклучам и јас во тимот, ама ајде во некоја друга прилика подобро ќе си го испланирам времето и сигурно ќе се пријавам.
не може така, или на цел форум темите ќе одат по 4 на страна или нигде. А и по 10 е минимумот чинам, има да наместиш на 30, 40 и 50 поста на страна :pos: другово сега ќе го средам.
Како идеја. Да ставиш еден пост како вовед, каде што ќе ги наброиш групите, и секоја група да ја линкуваш до првата репрезентација од групата. Значи 8 линкови вкупно. Така ќе се намали скролањето, а и ќе се зголеми прегледноста (барем логички). :)
Може и за секоја репрезентација ама би имало малце повеќе работа, но од прва страна ќе се има директен пристап до секоја анализа. Еве ако треба помош тука сум. Барем малце од корист да бидам и јас. :D

Е да, може и така со линкови да се направи, па кој за која репрезентација го интересира да си прочита. :D

Италија одигра нерешено со овие.... :cuc:

Пишете за специјални изданија за Светското по весници што излегуваат! Кога? Како?

Сите што се заинтересирани за специјално издание за светското можат да си купат весник во Вторник со Нова Македонија и во Четврток со Вест .

Врачот who?
10407466_873818962632904_869213465954775210_n.jpg

Де бе ама се упрпал, во Австралија сосема нормално е да најдеш крокодил или тарантула во куќа :D @^Exotic^ овој што се упрпал не е ваш :icon_lol:

984117_575155745926318_2255687564292770235_n.jpg

Изгледа БФФ се со Донован :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom