СП 2014 Бразил - генерална дискусија

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.858
Поени од реакции
10.700
Ројс аут, врачот засеа топ си ја врши работата.
И ти и тој врач да се носите... Бод нема да земе Гана, последни во групата ќе бидат, дури и јенките, тие газларите ќе ги тепаат, Алтидор како Суарез чист гол има да спаси.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
И ти и тој врач да се носите... Бод нема да земе Гана, последни во групата ќе бидат, дури и јенките, тие газларите ќе ги тепаат, Алтидор како Суарез чист гол има да спаси.
Ќе го налутиш врачот, немој така, нејќеш и ти да се повредиш...

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.858
Поени од реакции
10.700
Ќе го налутиш врачот, немој така, нејќеш и ти да се повредиш...
Слушај ме што ти викам, после светсково ќе скинат од заебавање кутриот.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.781
Поени од реакции
44.019
Ги пишав да освојат +2,5 поени. Тоа значи Америка мора да ја тепат. А за Ројс никогаш нема да му простам на Рики![DOUBLEPOST=1402145490][/DOUBLEPOST]
Валдес
Вокер-Пападопулос-Бадштубер-Овиедо
Гундоган-Стротман
Волкот - Ројс - Рибери
Фалкао

Монтоливо, Тиаго Алкантара, Ван дер Вил, Гомез, Роси, Бентеке, Ван дер Варт, Maнданда​

Последно уредено:
R

red.devil

Гостин
Браво дечки. Одлични анализи имате направено за репрезентациите. (y)
Криво ми е што намав слободно време да се приклучам и јас во тимот, ама ајде во некоја друга прилика подобро ќе си го испланирам времето и сигурно ќе се пријавам.
не може така, или на цел форум темите ќе одат по 4 на страна или нигде. А и по 10 е минимумот чинам, има да наместиш на 30, 40 и 50 поста на страна :pos: другово сега ќе го средам.
Како идеја. Да ставиш еден пост како вовед, каде што ќе ги наброиш групите, и секоја група да ја линкуваш до првата репрезентација од групата. Значи 8 линкови вкупно. Така ќе се намали скролањето, а и ќе се зголеми прегледноста (барем логички). :)
Може и за секоја репрезентација ама би имало малце повеќе работа, но од прва страна ќе се има директен пристап до секоја анализа. Еве ако треба помош тука сум. Барем малце од корист да бидам и јас. :D

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.781
Поени од реакции
44.019
Е да, може и така со линкови да се направи, па кој за која репрезентација го интересира да си прочита. :D

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.666
Поени од реакции
88.532
Италија одигра нерешено со овие.... :cuc:

Казаки

Атаманот - Army of Christ
Член од
2 септември 2011
Мислења
1.526
Поени од реакции
1.969
Пишете за специјални изданија за Светското по весници што излегуваат! Кога? Како?

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Сите што се заинтересирани за специјално издание за светското можат да си купат весник во Вторник со Нова Македонија и во Четврток со Вест .

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Де бе ама се упрпал, во Австралија сосема нормално е да најдеш крокодил или тарантула во куќа :D @^Exotic^ овој што се упрпал не е ваш :icon_lol:

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930

Изгледа БФФ се со Донован :icon_mrgr:

Kajgana Shop

На врв Bottom