Дали некој го гледаше Edge of Tomorrow и дали вреди да се гледа? Имам очекувања од филмот, се надевам дека ќе имам позитивно мислење зошто Обливион замина во заборав, потребен ми е нов филм за расправии со Њотомир.
Иначе Noah ми се допадна. Да се чудите
Зашто да се чудиме бе ? Noah е филмчиште батали некои хејтери што се собрале што оформиле мислење пред да го гледаат филмот.Дали некој го гледаше Edge of Tomorrow и дали вреди да се гледа? Имам очекувања од филмот, се надевам дека ќе имам позитивно мислење зошто Обливион замина во заборав, потребен ми е нов филм за расправии со Њотомир.
Иначе Noah ми се допадна. Да се чудите
Том Круз умира милион пати ? 10/10 Also, maybe spoiler ?Зашто да се чудиме бе ? Noah е филмчиште батали некои хејтери што се собрале што оформиле мислење пред да го гледаат филмот.
Edge of Tomorrow е over hyped од интернетот малку, ама забавно филмче е. Сепак кога ќе го видиш главниот лик како умира милион пати едноставно не можеш да се поврзеш со филмот и ликот.
Забавно ама ништо повеќе од тоа. 7/10 од мене.
With that said, очекувам да му се допадне на wot за едно 5-6 месеци
Не е спојлер пошто од постерот и од трејлерот се сфаќа дека умира милион пати Том КрузТом Круз умира милион пати ? 10/10 Also, maybe spoiler ?
Порке ?@dragonsky иди у пмф...
И за од Круз филмот има 75 години стари стрипови ? Спојлер е, не се прај на три и пол.Порке ?
Пошто ако мислиш дека е спојлер не е. Еве уште еден спојлер, во филмот Batman Begins, после 30-40 минути од филмот тој дечкото што тренираше ќе реше да стане Бетмен-херој што се бори со криминалците облечен како лилјак.