Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
да се погледа некоје филмче

image.png

image.png

49105main_popcorn.jpg

Дали некој го гледаше Edge of Tomorrow и дали вреди да се гледа? Имам очекувања од филмот, се надевам дека ќе имам позитивно мислење зошто Обливион замина во заборав, потребен ми е нов филм за расправии со Њотомир.

Иначе Noah ми се допадна. Да се чудите :)

Гледај го, мене многу ми се допадна, иако не сум воопшто фан на sci-fi.

Читавте за Трејси Морган ,тешко бил повреден во сообраќајка и е во критична состојба[DOUBLEPOST=1402149975][/DOUBLEPOST]Happy Birthday Liam Neeson
liam-neeson-flower.jpg

62 банки пуни денес :eek::eek::eek::eek:

Последно уредено:
Оф леле заборавив дека на Ио, Oblivion му се свиѓаше, а Real Steel му беше срање...

Дали некој го гледаше Edge of Tomorrow и дали вреди да се гледа? Имам очекувања од филмот, се надевам дека ќе имам позитивно мислење зошто Обливион замина во заборав, потребен ми е нов филм за расправии со Њотомир.

Иначе Noah ми се допадна. Да се чудите :)
Зашто да се чудиме бе ? Noah е филмчиште батали некои хејтери што се собрале што оформиле мислење пред да го гледаат филмот.

Edge of Tomorrow е over hyped од интернетот малку, ама забавно филмче е. Сепак кога ќе го видиш главниот лик како умира милион пати едноставно не можеш да се поврзеш со филмот и ликот.
Забавно ама ништо повеќе од тоа. 7/10 од мене.

With that said, очекувам да му се допадне на wot за едно 5-6 месеци :D

Зашто да се чудиме бе ? Noah е филмчиште батали некои хејтери што се собрале што оформиле мислење пред да го гледаат филмот.

Edge of Tomorrow е over hyped од интернетот малку, ама забавно филмче е. Сепак кога ќе го видиш главниот лик како умира милион пати едноставно не можеш да се поврзеш со филмот и ликот.
Забавно ама ништо повеќе од тоа. 7/10 од мене.

With that said, очекувам да му се допадне на wot за едно 5-6 месеци :D

Том Круз умира милион пати ? 10/10 :D Also, maybe spoiler ?

Том Круз умира милион пати ? 10/10 :D Also, maybe spoiler ?
Не е спојлер пошто од постерот и од трејлерот се сфаќа дека умира милион пати Том Круз :D

Него еве кога го спомнавме Том Круз да почнам дискусија. Кој актер ви е box office draw т.е. кога ќе чуете дека ќе глуми во некој филм мора да го гледате тој филм ? Еве гледам во Македонија на многу дечки и девојки изгледа Анџелина Џоли им е тој лик пошто многу луѓе се попалија на Maleficient, што е разбирливо пошто пред 10ина години сите ја сметаа за најубава и сите во главата си ставиле дека женските треба да бидат како неа, а мажите да бараат некоја како неа.

Мене на пример токму Том Круз ми е box office draw. Нема лош филм човекот а нема ни да има. :D

Ни трајлер сум видел ни постерот го памтам.

Хју Џекман. Том Крус после Knight and Day нечу ни на постер да го гледам.

Robert Downey Junior & Johnny Depp ми се такви актери. Има и други, ама ајде, да не претерувам, овие ми се на врв од листата каде кој и филм да излезе од нив морам да го гледам.

Порке ?

Пошто ако мислиш дека е спојлер не е. Еве уште еден спојлер, во филмот Batman Begins, после 30-40 минути од филмот тој дечкото што тренираше ќе реше да стане Бетмен-херој што се бори со криминалците облечен како лилјак. :icon_mrgr:

Конечно го изгледав The Best Offer.
Колку хајп на филмот за ништо. 6/10

Инаку стварно немаше потреба да се пишуваат детали за толку нов филм.

Последно уредено:
Порке ?

Пошто ако мислиш дека е спојлер не е. Еве уште еден спојлер, во филмот Batman Begins, после 30-40 минути од филмот тој дечкото што тренираше ќе реше да стане Бетмен-херој што се бори со криминалците облечен како лилјак. :icon_mrgr:

И за од Круз филмот има 75 години стари стрипови ? Спојлер е, не се прај на три и пол. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom