Roland Garros | 25 мај - 8 јуни, 2014 |

• Креатор на темата Креатор на темата Види Фотос
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Се размава цвикалото. :(

Ајде Симона не дозволувај стенкачкава да те победи. (n)

Сеа колку ГС има Шарапова?

Ја па мислев накај 10 турка :eek::eek:

Штета за Симона , но покажа дека има квалитет и иднината е пред неа.
Прва Влаинка (по потекло од Македонија) во финале на Грен Слем .(y)

Браво бе дечко, како ти текна. Пиши и еден мејл на Симона, нека го набрка тренерот и нека те земе тебе за тренер. Генијалец.

Бидејќи нема ништо полесно од тоа да и одиграш скратена топка на Шарапова, 3/4 од мечот ги врвиш два метра зад основната линија враќајќи бомби назад.
Ај не се праи па ти многу паметна , јас знам таа што нема лепота поише и иде у памет али не претеруј. Тоа со скратените топки се вежба на тренинг а тоа дека не можеш да изиграш скратена топка жими џими. У глава конструираш поен 2/3 удара унапред и пошто и да се бомби од шарапова а се но не постојано чекаш момент да го удриш тој удар. Не реков јас тоа константно туку за да се размрда шаблонот на шарапова и да ја извадиш од такт. Немој да ми кажеш дека е нормално во тек на меч ниеднаш или еднаш да играш скратена топка. Е сега идеме до муабетот за технологијата . те вакви жици те онакви жици те вакви рекети те онакви. Тенисот стана спорт за јачина и винери а не конструирање поен и тактика. Среќа на РГ што пак можеш да размислуваш и конструираш поен али се она на тврда подлога мавај винери ич онакво да не те боли, мавај асови супер. Тенисот ќе стане еден обичен досаден спорт ако продолжи вака.
Крај на рантот.:icon_lol:[DOUBLEPOST=1402158507][/DOUBLEPOST]
Се размава цвикалото. :(
Замисли на рингтон да го имаш цвикалото на Шарапова. И во автобус да го пуштиш.:pos:

Мерак ми се направи со рускава химна . :vozbud:[DOUBLEPOST=1402158877][/DOUBLEPOST]Симонаааа :love:

Мерак ми се направи со рускава химна . :vozbud:

Иронично, бидејќи иако е Шарапова Русинка и по мајка и по татко, таа не покажува никаков интерес или љубов за Русија. Не игра за Фед репрезентацијата на Русија, и постоеа гласови дека ниту една од другите Русинки на турот не ја сака неа, уште од времето на Мишкина.

Иронично, бидејќи иако е Шарапова Русинка и по мајка и по татко, таа не покажува никаков интерес или љубов за Русија. Не игра за Фед репрезентацијата на Русија, и постоеа гласови дека ниту една од другите Русинки на турот не ја сака неа, уште од времето на Мишкина.

Маша покажува љубов кон Русија и останува верна за својата репрезентација , носител на знамето беше на Олимписки игри , а на Зимските ОИ носител на олимпискиот оган . :)
Една од ретките кои се верни на својата татковина.

Браво за судијата што и го даде поенот на Шарапова на 4-4 во вториот сет - првиот поен . Топчето ја закачува линијата за милиметар , Халеп го враќа преку мрежа , линискиот извикува аут , и овој слегнува од стол и доделува поен за Шарапова место да се преигра. Добро може се надева дека на некој тур ќе му даде Шарапова па ...
Едниствен идиотски момент од ова финале.

Браво за судијата што и го даде поенот на Шарапова на 4-4 во вториот сет - првиот поен . Топчето ја закачува линијата за милиметар , Халеп го враќа преку мрежа , линискиот извикува аут , и овој слегнува од стол и доделува поен за Шарапова место да се преигра. Добро може се надева дека на некој тур ќе му даде Шарапова па ...
Едниствен идиотски момент од ова финале.

Не треси глупости, тоа беше фантастична одлука на судијата. Прво, повикот на линискиот судија беше после ударот на Симона, второ, тој удар заврши два три метри во аут. Чист поен за Шарапова.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom