Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Псајсајд знам дека нема да ти се допадне, така да препорачувам да не го гледаш да не си трошиш време :)

Ех го пуштив веќе, сега за сега ок е, му влегов без многу анализирање :D

после од тебе очекуваме една длабока анализа да кажеш зошто е шит и веќе видено нешто и зошто не треба да се гледа:D

Добар е нон-стоп, изедов добро хејтање на форумов од некои што изгледале 2-3 класици и се мислат дека разбираат се во врска со филмовите. Не го изгледале нон-стоп а тврдат дека е тешко срање.. Ма кур не ме боли што мислат за мене, таков ми е вкусот. Добар е филмот.

Добар е нон-стоп, изедов добро хејтање на форумов од некои што изгледале 2-3 класици и се мислат дека разбираат се во врска со филмовите. Не го изгледале нон-стоп а тврдат дека е тешко срање.. Ма кур не ме боли што мислат за мене, таков ми е вкусот. Добар е филмот.

Не е срање филмот, ама не е ни толку добар колку шо го претставуваш ти. А вкусот ти е леле мајко.

Обожавам вака филмски потковани пријатели на Фејсбук:

cPbMF79.png

после од тебе очекуваме една длабока анализа да кажеш зошто е шит и веќе видено нешто и зошто не треба да се гледа:D

Длабоките анализи се за длабоки филмови :D

Не е срање филмот, ама не е ни толку добар колку шо го претставуваш ти. А вкусот ти е леле мајко.

Okej, vkusot spored mene mi e sosem okej, tvoe mislenje za moj vkus e drugo dvajse . Ignor...

Имате нешто против скери муви?
Ништо ефикасно :(

Освен што последните 2 се срање првите 2 филма ми се смешни, ми фалат такви "disaster комедии" Скери Муви се најблиску во овој век ќе стигнеме до Нејкд Ган и Airplane! како што гледам, а штета пошто првите 2 беа добри

@dragonsky еве ти некои добри дизастер комедии :pipi:

Fatal Instinct (1993)
Loaded Weapon (1993)
Dracula (1995)
Mafia (1998) Овој сигурно го имаш гледано :icon_mrgr:
Spaceballs (1987)
Spy Hard (1996)
High School High (1996)
Wrongfully Accused (1998)
UHF (1989)

Ај доста се, овие ти се препораки од мене. Првиот исклучително ти го препорачувам, филмот е со Арманд Асанте, првпат го гледам во таква улога, ама добро си ја сработил задачата во филмот :icon_lol:., а и вториот не е лош со Емилио Естевез...Штета што овој поджарн веќе губи на смисла, после Скери Муви 1 и 2 како да изумреа овие филмови. Meet The Spartans и Superhero Movie не се ни приближно дизастер филмови како оние што се правеа во 80-те и 90-те.
Уживај :X3:

Последно уредено:
Дали некој го гледаше Edge of Tomorrow и дали вреди да се гледа? Имам очекувања од филмот, се надевам дека ќе имам позитивно мислење зошто Обливион замина во заборав, потребен ми е нов филм за расправии со Њотомир.

Иначе Noah ми се допадна. Да се чудите :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom