- Член од
- 2 јули 2010
- Мислења
- 4.625
- Поени од реакции
- 5.678
Не е за секогоЗначи вреди да се гледа Non stop иако спаѓа во веќе видено категоријата?
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Не е за секогоЗначи вреди да се гледа Non stop иако спаѓа во веќе видено категоријата?
после од тебе очекуваме една длабока анализа да кажеш зошто е шит и веќе видено нешто и зошто не треба да се гледаЕх го пуштив веќе, сега за сега ок е, му влегов без многу анализирање![]()
Не е срање филмот, ама не е ни толку добар колку шо го претставуваш ти. А вкусот ти е леле мајко.Добар е нон-стоп, изедов добро хејтање на форумов од некои што изгледале 2-3 класици и се мислат дека разбираат се во врска со филмовите. Не го изгледале нон-стоп а тврдат дека е тешко срање.. Ма кур не ме боли што мислат за мене, таков ми е вкусот. Добар е филмот.
Длабоките анализи се за длабоки филмовипосле од тебе очекуваме една длабока анализа да кажеш зошто е шит и веќе видено нешто и зошто не треба да се гледа![]()
Okej, vkusot spored mene mi e sosem okej, tvoe mislenje za moj vkus e drugo dvajse . Ignor...Не е срање филмот, ама не е ни толку добар колку шо го претставуваш ти. А вкусот ти е леле мајко.
Добар си е Скери Муви тројката беОбожавам вака филмски потковани пријатели на Фејсбук:
![]()
Ништо ефикасноИмате нешто против скери муви?