Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Псајсајд знам дека нема да ти се допадне, така да препорачувам да не го гледаш да не си трошиш време :)

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
Ех го пуштив веќе, сега за сега ок е, му влегов без многу анализирање :D
после од тебе очекуваме една длабока анализа да кажеш зошто е шит и веќе видено нешто и зошто не треба да се гледа:D

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
Добар е нон-стоп, изедов добро хејтање на форумов од некои што изгледале 2-3 класици и се мислат дека разбираат се во врска со филмовите. Не го изгледале нон-стоп а тврдат дека е тешко срање.. Ма кур не ме боли што мислат за мене, таков ми е вкусот. Добар е филмот.

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Добар е нон-стоп, изедов добро хејтање на форумов од некои што изгледале 2-3 класици и се мислат дека разбираат се во врска со филмовите. Не го изгледале нон-стоп а тврдат дека е тешко срање.. Ма кур не ме боли што мислат за мене, таков ми е вкусот. Добар е филмот.
Не е срање филмот, ама не е ни толку добар колку шо го претставуваш ти. А вкусот ти е леле мајко.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
после од тебе очекуваме една длабока анализа да кажеш зошто е шит и веќе видено нешто и зошто не треба да се гледа:D
Длабоките анализи се за длабоки филмови :D

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
Не е срање филмот, ама не е ни толку добар колку шо го претставуваш ти. А вкусот ти е леле мајко.
Okej, vkusot spored mene mi e sosem okej, tvoe mislenje za moj vkus e drugo dvajse . Ignor...

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
Имате нешто против скери муви?

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Имате нешто против скери муви?
Ништо ефикасно :(

Освен што последните 2 се срање првите 2 филма ми се смешни, ми фалат такви "disaster комедии" Скери Муви се најблиску во овој век ќе стигнеме до Нејкд Ган и Airplane! како што гледам, а штета пошто првите 2 беа добри

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.666
Поени од реакции
88.539
@dragonsky еве ти некои добри дизастер комедии :pipi:

Fatal Instinct (1993)
Loaded Weapon (1993)
Dracula (1995)
Mafia (1998) Овој сигурно го имаш гледано :icon_mrgr:
Spaceballs (1987)
Spy Hard (1996)
High School High (1996)
Wrongfully Accused (1998)
UHF (1989)

Ај доста се, овие ти се препораки од мене. Првиот исклучително ти го препорачувам, филмот е со Арманд Асанте, првпат го гледам во таква улога, ама добро си ја сработил задачата во филмот :icon_lol:., а и вториот не е лош со Емилио Естевез...Штета што овој поджарн веќе губи на смисла, после Скери Муви 1 и 2 како да изумреа овие филмови. Meet The Spartans и Superhero Movie не се ни приближно дизастер филмови како оние што се правеа во 80-те и 90-те.
Уживај :X3:

Последно уредено:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.654
Поени од реакции
59.640
Дали некој го гледаше Edge of Tomorrow и дали вреди да се гледа? Имам очекувања од филмот, се надевам дека ќе имам позитивно мислење зошто Обливион замина во заборав, потребен ми е нов филм за расправии со Њотомир.

Иначе Noah ми се допадна. Да се чудите :)

Kajgana Shop

На врв Bottom