Последниот воз за Европа замина Ристо разбираш.Имав испити , му пишав на гарфилд , ке биде за саат-два спремна
Кабела ќе потпише за Њукасл после СП, мислам дека дури зимата се договорија.Рибери и Грение го пропуштаат СП, на нивно место се повикани Шнајдерлин и некој си Кабеља од Монпеље.
Се гледа колку си по фудбалот кога сметаш дека некоја афричка или азиска земја би стигнала до финале.Бидејќи на големо овде владее еуфорија, сакал нејќел мора да го пратиш Светсково за да има што да зборуваш нели, само за тоа се труби. Организирано е групно гледање на сите натпревари, а особено очекувам првата со Португалија да биде најватрена.
Иначе мои фаворити се разбира се Балканците.
- Прва ми е Босна и посакувам да направи некој подвиг на Светсково, иако неам поим ни кој игра ни колку се добри
- Втори ми се Хрватите и нив им посакувам многу среќа
- После нив ми се традиционално Италијанците.
Секако дека ќе ми е драго и Германците да се борат во финале, одколку некои Афрички и Азиски земји. Се надевам балканците ќе вкрстат со Германците @Ilumious имаш отворена покана за овде заедно да ја гледаме таа да не ме тепаат сама![]()
клета уста има она, не би се заебавалаСе гледа колку си по фудбалот кога сметаш дека некоја афричка или азиска земја би стигнала до финале.![]()
100% е дело на врачот од Гана... Сите поглавни играчи се исповредија @RickyLFC9И Ројс се повреди, само да не е нешто сериозно
![]()
Голем хендикеп за Германија, Подолски или Шурле добро би покриле сепак.Da im se mocham na prijatelskite, epten kje mi se skrishi film ako ne igra Reus. -.-'
Зависи во кој клуб играл во моментот на одигрување на СП.Браво, сано сокови за Интер.
Ме интересира како ги пресметале тие головите по тим, пошто Роналдо играше за повеќе клубови, кај се сметаат неговите голови? И Клосе, дали му се сметаат у Баерн, Вердер или Лацио.![]()