Marchelo93
Дипломиран Џаболебар
- Член од
- 10 јули 2011
- Мислења
- 1.931
- Поени од реакции
- 1.998
Тоа се вика долгорочна инвестиција.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако и он ми залепи еден шамар, има две опции, или ќе се испотепаме, или ќе се испое**еме од убавина.
Ами тоа е проблемот. Све лигуши, лигави, ѕвездосимнувачи, а јас кутра ненадарена за романтика, смешни ми се, викам не глуми бре не сме деца, тие глумат, па јас пак излегувам во право...... Вииш, све си *бало мајката.
Да, и мене ќе ми бидете на мисла сузуки. Те молам титни ми кога ќе стигнете, ОК?A za drugovo...ne znam se zasekirav sea za patov.
ok xaaxxaДа, и мене ќе ми бидете на мисла сузуки. Те молам титни ми кога ќе стигнете, ОК?
малце глупо си седаме со женската имавме некој проблеми шо не се битни и дојде мабет дека после 5 години се е повеќе навика и дека веќе не ме сака и викам ако е така тогаш да раскинаме и она се согласи дека подобро сега одколку подоцна и што е интереснотот си отиде секој по дома и после 2 часа ми пише дека неможела без мене и дека несакала да остане без мене и дека сакала да продолжаме со врската и едноставно нзн как да реагирам?
финтата е што одкога го рече тоа јас бев тој што сакаше да раскинаме не она, таа сакаше да останаме заедно. сето тоа делува малце глупоКога си отишла дома ја фатило паника што со себе и веројатно пак од навика ти пишала. Нели не те сака веќе се е навика. Купи и игли и волна нека плете за да има занимација, очигледно има вишок слободно време.
И да и се вратиш, за некое време од навика пак ќе те остави.
Велкам ту д клаб!Имам еден проблем. Се знам со една девојка веќе подолго време и ми се допаѓа многу. Проблемо е у тоа што у живо малку разговараме, додека на фејсбук еден тон разговори, значи прва ми пиши и слично. Не знам што е проблемот. Добивам измешани сигнали од неа (или можеби си филозофирам). Досега никогаш не сум имал девојка, а имам 19 години (едноставно до сега ме одбивале). Сум се трудел и се трудам уште ама не оди. Свесен сум дека проблемот е до мене, и ве молам за некаков совет.![]()
Епа очигледно ако ти сакаш да и раскинеш, ти си тој што не чувствува нешто спрема неа, или па си регистрирал некоја нова на радарот.финтата е што одкога го рече тоа јас бев тој што сакаше да раскинаме не она, таа сакаше да останаме заедно. сето тоа делува малце глупо
Се согласувам со @German88 , обиди се да разговараш со неа face to face. Кога сте муабетеле на фб и се` е било топ, значи знаеш доволно за неа како човек и ќе имате општ муабет. Биди забавен, пробај да ја насмееш. Со среќа!Имам еден проблем. Се знам со една девојка веќе подолго време и ми се допаѓа многу. Проблемо е у тоа што у живо малку разговараме, додека на фејсбук еден тон разговори, значи прва ми пиши и слично. Не знам што е проблемот. Добивам измешани сигнали од неа (или можеби си филозофирам). Досега никогаш не сум имал девојка, а имам 19 години (едноставно до сега ме одбивале). Сум се трудел и се трудам уште ама не оди. Свесен сум дека проблемот е до мене, и ве молам за некаков совет.![]()
Велкам ту д клаб!
Го имав истиот проблем со една девојка. Во живо не многу разговараме, додека пак на фб фрчат разговори.. Е сега, мој совет ти е да се зближиш со девојчето во живо, а не виртуелно. Заеби тој виртуелен свет на фб... Биди малку поразличен, кога ќе биде и она во друштвото отвори некоја тема на разговор со неа, некоја заедничка тема. Нема што да изгубиш ако и прозбориш у живо.. Секако ако не е некоја шмизла како оваа мојава шо беше.. Затоа не се плаши почни некој разговор што нема да и биде досаден и ќе видиш како се полека полека ќе си дојде.
Со среќа!
Се согласувам со @@German88 , обиди се да разговараш со неа face to face. Кога сте муабетеле на фб и се` е било топ, значи знаеш доволно за неа како човек и ќе имате општ муабет. Биди забавен, пробај да ја насмееш. Со среќа!
Можно е ако се срами премногу да и е потешко да води муабет. За многу луѓе Facebook е местото каде што се тие, кои што сакаат да бидат и во реалниот живот, јас исто сум една од нив. Немам проблем да водам cool муабет со некој, кој ми се допаѓа, но во моментот во кој го видам во живо ко да си го голтам јазикот. Нема да згрешиш ако се обидиш да и ги искажеш своите чувства и да дознаеш што мисли таа за тебе. Премногу е краток животот да го губиме во трчање кон грешна цел и т.н.Пробувам да зборувам со неа и во живо, меѓутоа се однесува незаинтересирано. Таква е со сите што ги познавам. Немам проблеми од типот да насмеам девојка и слично, ама оваа не можам да ја сфатам. Едноставно не можам да видам дали и се допаѓам или не. :/
Абе да не правиме муабет за истава девојка?!Пробувам да зборувам со неа и во живо, меѓутоа се однесува незаинтересирано. Таква е со сите што ги познавам. Немам проблеми од типот да насмеам девојка и слично, ама оваа не можам да ја сфатам. Едноставно не можам да видам дали и се допаѓам или не. :/