Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
Ако и он ми залепи еден шамар, има две опции, или ќе се испотепаме, или ќе се испое**еме од убавина.
Ами тоа е проблемот. Све лигуши, лигави, ѕвездосимнувачи, а јас кутра ненадарена за романтика, смешни ми се, викам не глуми бре не сме деца, тие глумат, па јас пак излегувам во право...... Вииш, све си *бало мајката.

Пумо ти си мој човек!!

малце глупо си седаме со женската имавме некој проблеми шо не се битни и дојде мабет дека после 5 години се е повеќе навика и дека веќе не ме сака и викам ако е така тогаш да раскинаме и она се согласи дека подобро сега одколку подоцна и што е интереснотот си отиде секој по дома и после 2 часа ми пише дека неможела без мене и дека несакала да остане без мене и дека сакала да продолжаме со врската и едноставно нзн как да реагирам?

Да, и мене ќе ми бидете на мисла сузуки. Те молам титни ми кога ќе стигнете, ОК?
ok xaaxxa

Е сеа... Една другарка ја прашала неа што мисли за мене ова она.. И рекла дека ме сака како другар, незнаела што ќе биди, ќе видела незнам што.. Знаела дека јас ја сакам за врска...

Имам еден проблем. Се знам со една девојка веќе подолго време и ми се допаѓа многу. Проблемо е у тоа што у живо малку разговараме, додека на фејсбук еден тон разговори, значи прва ми пиши и слично. Не знам што е проблемот. Добивам измешани сигнали од неа (или можеби си филозофирам). Досега никогаш не сум имал девојка, а имам 19 години (едноставно до сега ме одбивале). Сум се трудел и се трудам уште ама не оди. Свесен сум дека проблемот е до мене, и ве молам за некаков совет. :)

малце глупо си седаме со женската имавме некој проблеми шо не се битни и дојде мабет дека после 5 години се е повеќе навика и дека веќе не ме сака и викам ако е така тогаш да раскинаме и она се согласи дека подобро сега одколку подоцна и што е интереснотот си отиде секој по дома и после 2 часа ми пише дека неможела без мене и дека несакала да остане без мене и дека сакала да продолжаме со врската и едноставно нзн как да реагирам?

Кога си отишла дома ја фатило паника што со себе и веројатно пак од навика ти пишала. Нели не те сака веќе се е навика. Купи и игли и волна нека плете за да има занимација, очигледно има вишок слободно време.

И да и се вратиш, за некое време од навика пак ќе те остави.

Кога си отишла дома ја фатило паника што со себе и веројатно пак од навика ти пишала. Нели не те сака веќе се е навика. Купи и игли и волна нека плете за да има занимација, очигледно има вишок слободно време.

И да и се вратиш, за некое време од навика пак ќе те остави.
финтата е што одкога го рече тоа јас бев тој што сакаше да раскинаме не она, таа сакаше да останаме заедно. сето тоа делува малце глупо

Имам еден проблем. Се знам со една девојка веќе подолго време и ми се допаѓа многу. Проблемо е у тоа што у живо малку разговараме, додека на фејсбук еден тон разговори, значи прва ми пиши и слично. Не знам што е проблемот. Добивам измешани сигнали од неа (или можеби си филозофирам). Досега никогаш не сум имал девојка, а имам 19 години (едноставно до сега ме одбивале). Сум се трудел и се трудам уште ама не оди. Свесен сум дека проблемот е до мене, и ве молам за некаков совет. :)
Велкам ту д клаб! :)
Го имав истиот проблем со една девојка. Во живо не многу разговараме, додека пак на фб фрчат разговори.. Е сега, мој совет ти е да се зближиш со девојчето во живо, а не виртуелно. Заеби тој виртуелен свет на фб... Биди малку поразличен, кога ќе биде и она во друштвото отвори некоја тема на разговор со неа, некоја заедничка тема. Нема што да изгубиш ако и прозбориш у живо.. Секако ако не е некоја шмизла како оваа мојава шо беше.. Затоа не се плаши почни некој разговор што нема да и биде досаден и ќе видиш како се полека полека ќе си дојде.
Со среќа![DOUBLEPOST=1402049310][/DOUBLEPOST]
финтата е што одкога го рече тоа јас бев тој што сакаше да раскинаме не она, таа сакаше да останаме заедно. сето тоа делува малце глупо
Епа очигледно ако ти сакаш да и раскинеш, ти си тој што не чувствува нешто спрема неа, или па си регистрирал некоја нова на радарот. ;)

Се согласувам со @German88 , обиди се да разговараш со неа face to face. Кога сте муабетеле на фб и се` е било топ, значи знаеш доволно за неа како човек и ќе имате општ муабет. Биди забавен, пробај да ја насмееш. Со среќа!

Велкам ту д клаб! :)
Го имав истиот проблем со една девојка. Во живо не многу разговараме, додека пак на фб фрчат разговори.. Е сега, мој совет ти е да се зближиш со девојчето во живо, а не виртуелно. Заеби тој виртуелен свет на фб... Биди малку поразличен, кога ќе биде и она во друштвото отвори некоја тема на разговор со неа, некоја заедничка тема. Нема што да изгубиш ако и прозбориш у живо.. Секако ако не е некоја шмизла како оваа мојава шо беше.. Затоа не се плаши почни некој разговор што нема да и биде досаден и ќе видиш како се полека полека ќе си дојде.
Со среќа!

Се согласувам со @@German88 , обиди се да разговараш со неа face to face. Кога сте муабетеле на фб и се` е било топ, значи знаеш доволно за неа како човек и ќе имате општ муабет. Биди забавен, пробај да ја насмееш. Со среќа!

Пробувам да зборувам со неа и во живо, меѓутоа се однесува незаинтересирано. Таква е со сите што ги познавам. Немам проблеми од типот да насмеам девојка и слично, ама оваа не можам да ја сфатам. Едноставно не можам да видам дали и се допаѓам или не. :/

Пробувам да зборувам со неа и во живо, меѓутоа се однесува незаинтересирано. Таква е со сите што ги познавам. Немам проблеми од типот да насмеам девојка и слично, ама оваа не можам да ја сфатам. Едноставно не можам да видам дали и се допаѓам или не. :/
Можно е ако се срами премногу да и е потешко да води муабет. За многу луѓе Facebook е местото каде што се тие, кои што сакаат да бидат и во реалниот живот, јас исто сум една од нив. Немам проблем да водам cool муабет со некој, кој ми се допаѓа, но во моментот во кој го видам во живо ко да си го голтам јазикот. Нема да згрешиш ако се обидиш да и ги искажеш своите чувства и да дознаеш што мисли таа за тебе. Премногу е краток животот да го губиме во трчање кон грешна цел и т.н.

Абе да не правиме муабет за истава девојка?! :D
Истото понашање го имаше и кај мене.
Јас мислам дека оваа се срами. ( ма да не можеш да знаеш што и се врти у глава, сепак женско е)
Немој да го губиш времето, ако толку многу ти се допаѓа, кажи и. Ништо не е страшно или срамно да му признаеш на некој дека ти се допаѓа!
Па и не е единствена на светот. ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom