Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И вратија ја после дома и остани со таквото в рацеЗаедничка тема.. Мотори, Коли, Излагање..![]()
ова со возењево секогаш успева, али финтаата е она да побара. е после тоа нека му ја мисли што ја снашло .................. совет, купи пелени пред да идеш, да ги има за секој случајИ вратија ја после дома и остани со таквото в раце(по претпоставка да не сака мотори/коли) Ако сака за то прајте муабет. Речи и сакаш да те извозам брзо.....крај краева.
Епа вака.. Деновиве треба да одам да се видам со едно девојче.. за прв пат хаха..
Јас 17, таа 15.. Се договаравме да одиме на едно малце по далечно место, кај што се гледа цел град.. Ќе одиме на мојот мотор..
Таа знае дека ја сакам, и јас и имам кажано а таа ми вика само ќе видиме незнам..
Па сега некој да ми каже што како ? Дали да и однесам нешто поклон ? да земам нешто за пиење за јадење ? Цвеќе нешто романтики (сака таа романтично да и е) ? Како да се понашам ?
Да почнам одма на темата дека ја сакам ова она ? Да ја смувам ? Што да и кажувам ?
Значи ептен важно ми е ова.. типкава е ептен добра, не смеам да ја пропуштам..
ахахахаахха добро сепак тоа е малце далеку местото.. Сигурно ќе возам час ипол во еден правец![]()
Абе таа сакаше хаха.. Била пред неколку години со таткое и многу убаво било, романтично.. Таа ќе ме носи![]()
ахахахаахха добро сепак тоа е малце далеку местото.. Сигурно ќе возам час ипол во еден правецфинтата е што неможе да ми мани корпа.. ако ми мани, ќе треба 50тина километри пеш да се враќа дома
Во старт тргаш по женски памет..Не ќе е на арно ова..И ако ви заврне дожд?[DOUBLEPOST=1401921899][/DOUBLEPOST]
Корпа може и од дома да ти мавне..Преку порака на фб и разно разни куротресии..Али да не бидеме негативни..
Па така кажи дека од мал си ја растиш само за тебе ..Зошто да не се качи ? Сака мотори, сака да се вози на мотори.. У осталом, се знаеме 5/6 години. Ми верува, знае дека нема ништо лошо да и направам..
Па така кажи дека од мал си ја растиш само за тебе ..