Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.898
И Палермо и Сампдорија го сакаат Матри :D
Е лоша работа е што овие екипи нема да дадат повеќе од 8 мил.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Alex is currently undegoing medical tests at the La Madonnina clinic in Milano.#MilanChannel

Alex: "I am very happy to here. We have to win the league and get Milan back in the Champions League."

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.898
Milan Channel report Robinho's departure is possible while talks are underway with Jeremy Menez and with Sampdoria for Poli.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.407
Поени од реакции
25.285
Додека тука се водат опасни дискусии за трансфери нашиот Ибрахимович одмара на Бора Бора

Како не ме виде Галијани додека играв за ФК ИЛИНДЕН под команда на Славе Радевски па да си го ладев сеа на вакви места.
Види го шо живот си живејт :place::place::place:
Во фацава е ко Коби Брајант да се дупел со Златан Ибрахимович.

Член од
8 јули 2008
Мислења
4.516
Поени од реакции
8.226
Уште не сме ослободени од сиот џган у одбрана, овие го зимаат Алекс :facepalm: .
Не дека е лош потегот, ама таков би бил САМО АКО се ослободат од Мексес,Констант и останатите бубрежиња у лој што ги имаме у дефанзива.
Каде сме непросперитетни, наместо да се подмладуваме, ние го дигаме просекот на старост.
Криво ми е што пак ќе се оцрни некој што нити е крив нити должен (Инзаги). А што се однесува до него, мислам дека такви потези се веќе-видени од ГиБ. Ни го дигаат моралот пред новата сезона, пошто многу од нас се јачаат на тоа еден ден да го видат Пипо како тренер, и пошто он е тренер на младинциве се надеваме дека ќе извади некое талентче. Според мене, уште му е рано, а и преголема одговорност има со ваков мизерен и несреден тим како што имаме, така да многу тешка задача има пред него Инзаги и се плашам дека нема да успее да го среди тимот (што се однесува до неговата надлежност).
И да, доаѓањето на Алекс ни го најави каков ќе биде пазарот за нас оваа година... ист како лани (можеби и полош). Нема ништо да зимаат квалитетно (освен евентуално ако се продаде Балотели),се ќе биде некое привремено решение, или скромно/ефтино "засилување" покрај оние шпекулации што ќе вртат за позајмици и за играчи на кои им истекува договорот у зима , а и не верувам дека од глистиве у тим ќе се ослободат, така да... we're fucked again.

C

Castiel

Гостин
Уште не сме ослободени од сиот џган у одбрана, овие го зимаат Алекс :facepalm: .
Не дека е лош потегот, ама таков би бил САМО АКО се ослободат од Мексес,Констант и останатите бубрежиња у лој што ги имаме у дефанзива.
Каде сме непросперитетни, наместо да се подмладуваме, ние го дигаме просекот на старост.
Криво ми е што пак ќе се оцрни некој што нити е крив нити должен (Инзаги). А што се однесува до него, мислам дека такви потези се веќе-видени од ГиБ. Ни го дигаат моралот пред новата сезона, пошто многу од нас се јачаат на тоа еден ден да го видат Пипо како тренер, и пошто он е тренер на младинциве се надеваме дека ќе извади некое талентче. Според мене, уште му е рано, а и преголема одговорност има со ваков мизерен и несреден тим како што имаме, така да многу тешка задача има пред него Инзаги и се плашам дека нема да успее да го среди тимот (што се однесува до неговата надлежност).
И да, доаѓањето на Алекс ни го најави каков ќе биде пазарот за нас оваа година... ист како лани (можеби и полош). Нема ништо да зимаат квалитетно (освен евентуално ако се продаде Балотели),се ќе биде некое привремено решение, или скромно/ефтино "засилување" покрај оние шпекулации што ќе вртат за позајмици и за играчи на кои им истекува договорот у зима , а и не верувам дека од глистиве у тим ќе се ослободат, така да... we're fucked again.
Па не играме нигде...ограничени ни беа и пред ова можностите а сега па бетер...од слободни играчи што има алекс е меѓу подобрите...за 1 неделно играње ќе заврши работа а зема и помала плата од мексес кој најверојатно ќе си иде....

Менез е одличен играч...сеуште не ми е јасно зашто воопшто рома го пуштија а во ПСЖ неможеше од Лавеци и Лукас Мора место да фати а уште помалце и од кога дојде Кавани така да сфатливо е зашто си оди...

Е сеа за Лев бек ако не се земе Силва од удине ќе се иде по Сантон ...што и двете се супер опции во однос на тоа што го имаме сега.. Силвестре нема да биде откупен ќе си се врати во интер..закардо најверјатно и он ќе си оди за да може да игра во некој друг тим редовно...Есиен исто би требало да си оди ... Е сеа има лоши муабети дека можеби Кучка ќе го земат заради монтоливо што е повреден а во тим ги имаме Поли и Кристанте.... Исто така лош муабет е можноста ради Сидорф да си оди и Де јонг што ќе се отвори голема дупка во срединаа..ондак ако си оди и де јонг кучка го земаат 90% ...

Бало ако го шитнат ќе се идело по негредо/Манџукич што повеќе сум за негредо. А ако се опаметат може да го лапнеме ЛУКАКУ ...дечкото е ѕверотиња и сам може од нигде да си створи шанса за гол...нешто како Бало е само што има многу повеќе мозок...Челзи си го земаа и Диего коста така да нема да има многу простор за игра и со некоја понуда од 15-20 милиони би можел да се земе....

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
Астори е пред потпис со лацио, старчево што чека, лацио ќе ни зема играчи.

упсс. ние го имаме алекс :)

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.957
Поени од реакции
23.477
Астори е пред потпис со лацио, старчево што чека, лацио ќе ни зема играчи.

упсс. ние го имаме алекс :)
Јас, Марли, при здрав разум и целосна свест, со главата на клада тврдим дека Алекс е дупло појак играч од Астори, ДУПЛО !

Бало ако го шитнат ќе се идело по негредо/Манџукич што повеќе сум за негредо.

Maнџукиќ исто е дупло појак играч од Негредо, ДУПЛО !!

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.787
Поени од реакции
17.716
Јас, Марли, при здрав разум и целосна свест, со главата на клада тврдим дека Алекс е дупло појак играч од Астори, ДУПЛО !

Ќе да го потцени малце негредо, не велам дека е појак од Манџукич али сепак го потцени :)

Milanez`

Tutta lα miα vitα...
Член од
6 август 2007
Мислења
14.565
Поени од реакции
5.561
Многу сте запнале по Астори... мислиш Тиаго Силва го враќамо! За мене Алекс е мн подобар од Астори, ја у Астори гледам некој нов Ачерби, ако више решиле да земаат уште еден дефанзивец подобро Дармиан нека биде тоа или Дориа...

И со доаѓањево на Алекс не би сакал да замине Мексес ка што се спомнува, нека има малу конкуренција... не земи дај.

Гледам и Менез е пред вратите на Милан, се очекуе среда-четврток да потпише, значи Тарабт според мене ќе се врати од кај што дошол, освен нашиве ако не се повампират па ги потпишат двајцата :)

Инаку ако дојде Манџукиќ.... :drk:
ама ако дојде :icon_mrgr:

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.285
Поени од реакции
8.463
Многу сте запнале по Астори... мислиш Тиаго Силва го враќамо! За мене Алекс е мн подобар од Астори, ја у Астори гледам некој нов Ачерби, ако више решиле да земаат уште еден дефанзивец подобро Дармиан нека биде тоа или Дориа...

И со доаѓањево на Алекс не би сакал да замине Мексес ка што се спомнува, нека има малу конкуренција... не земи дај.

Гледам и Менез е пред вратите на Милан, се очекуе среда-четврток да потпише, значи Тарабт според мене ќе се врати од кај што дошол, освен нашиве ако не се повампират па ги потпишат двајцата :)

Инаку ако дојде Манџукиќ.... :drk:
ама ако дојде :icon_mrgr:
Ако веќе решиле? Па ако не ја средат одбраната никој нема да губи време да ги гледа Милан наредна сезона :)

За Астори треба да гледате од друга страна, дечкото е од наша академија, Итаљанец, цел живот игра Сериа А и константен е, и крај краева да игравме ЛШ да сумљавте ама за Сериа А ќе брка работа и можеше да се испроба една сезона.

Алекс хехе, па да бе ете колку касниме со времето. Сетете се кога прв пат го баравме.

C

Castiel

Гостин

И лукаку е дупло појак од двајцата...ама кој да размисли :D[DOUBLEPOST=1402050984][/DOUBLEPOST]

Го споредија Стам со Алекс....:facepalm::facepalm::facepalm::pos::pos::pos::pos:

Последно уредено од модератор:

Kajgana Shop

На врв Bottom