- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.925
- Поени од реакции
- 41.898
И Палермо и Сампдорија го сакаат Матри ![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Е лоша работа е што овие екипи нема да дадат повеќе од 8 мил.
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Е лоша работа е што овие екипи нема да дадат повеќе од 8 мил.
Лацио му понудиле тренерско место на Алегри и еден од условите бил и дека ќе му го купеле Матри што би било супер![]()
Види го шо живот си живејтДодека тука се водат опасни дискусии за трансфери нашиот Ибрахимович одмара на Бора Бора
![]()
Како не ме виде Галијани додека играв за ФК ИЛИНДЕН под команда на Славе Радевски па да си го ладев сеа на вакви места.
Па не играме нигде...ограничени ни беа и пред ова можностите а сега па бетер...од слободни играчи што има алекс е меѓу подобрите...за 1 неделно играње ќе заврши работа а зема и помала плата од мексес кој најверојатно ќе си иде....Уште не сме ослободени од сиот џган у одбрана, овие го зимаат Алекс.
Не дека е лош потегот, ама таков би бил САМО АКО се ослободат од Мексес,Констант и останатите бубрежиња у лој што ги имаме у дефанзива.
Каде сме непросперитетни, наместо да се подмладуваме, ние го дигаме просекот на старост.
Криво ми е што пак ќе се оцрни некој што нити е крив нити должен (Инзаги). А што се однесува до него, мислам дека такви потези се веќе-видени од ГиБ. Ни го дигаат моралот пред новата сезона, пошто многу од нас се јачаат на тоа еден ден да го видат Пипо како тренер, и пошто он е тренер на младинциве се надеваме дека ќе извади некое талентче. Според мене, уште му е рано, а и преголема одговорност има со ваков мизерен и несреден тим како што имаме, така да многу тешка задача има пред него Инзаги и се плашам дека нема да успее да го среди тимот (што се однесува до неговата надлежност).
И да, доаѓањето на Алекс ни го најави каков ќе биде пазарот за нас оваа година... ист како лани (можеби и полош). Нема ништо да зимаат квалитетно (освен евентуално ако се продаде Балотели),се ќе биде некое привремено решение, или скромно/ефтино "засилување" покрај оние шпекулации што ќе вртат за позајмици и за играчи на кои им истекува договорот у зима , а и не верувам дека од глистиве у тим ќе се ослободат, така да... we're fucked again.
Јас, Марли, при здрав разум и целосна свест, со главата на клада тврдим дека Алекс е дупло појак играч од Астори, ДУПЛО !Астори е пред потпис со лацио, старчево што чека, лацио ќе ни зема играчи.
упсс. ние го имаме алекс![]()
Бало ако го шитнат ќе се идело по негредо/Манџукич што повеќе сум за негредо.
Ќе да го потцени малце негредо, не велам дека е појак од Манџукич али сепак го потцениЈас, Марли, при здрав разум и целосна свест, со главата на клада тврдим дека Алекс е дупло појак играч од Астори, ДУПЛО !
![]()
Maнџукиќ исто е дупло појак играч од Негредо, ДУПЛО !!
Ако веќе решиле? Па ако не ја средат одбраната никој нема да губи време да ги гледа Милан наредна сезонаМногу сте запнале по Астори... мислиш Тиаго Силва го враќамо! За мене Алекс е мн подобар од Астори, ја у Астори гледам некој нов Ачерби, ако више решиле да земаат уште еден дефанзивец подобро Дармиан нека биде тоа или Дориа...
И со доаѓањево на Алекс не би сакал да замине Мексес ка што се спомнува, нека има малу конкуренција... не земи дај.
Гледам и Менез е пред вратите на Милан, се очекуе среда-четврток да потпише, значи Тарабт според мене ќе се врати од кај што дошол, освен нашиве ако не се повампират па ги потпишат двајцата
Инаку ако дојде Манџукиќ....
ама ако дојде![]()
И лукаку е дупло појак од двајцата...ама кој да размислиЈас, Марли, при здрав разум и целосна свест, со главата на клада тврдим дека Алекс е дупло појак играч од Астори, ДУПЛО !
![]()
Maнџукиќ исто е дупло појак играч од Негредо, ДУПЛО !!