Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
@Донев зашто бе да не му одговара на Сеск тоа место ?
Моја претпоставка. Може и ќе му одговара, ќе видиме. Ако дојде.[DOUBLEPOST=1401976991][/DOUBLEPOST]Него, @RickyLFC9 за Атсу да не знаеш нешто повеќе? Ќе го биде ли, која позиција му е најдобра?

Последно уредено:
Мислам дека Ливерпул треба да си го откупат Мосес. Најдобар асистент на Суарез ќе биде :D

Моја претпоставка. Може и ќе му одговара, ќе видиме. Ако дојде.[DOUBLEPOST=1401976991][/DOUBLEPOST]Него, @RickyLFC9 за Атсу да не знаеш нешто повеќе? Ќе го биде ли, која позиција му е најдобра?
Не знам ништо за Атсу, освен дека многу тешко да биде стартер у редовната на Гана и дека не почнал у фудбалска школа туку го собрале од "улица" у Гана :)

Не верувам да биде, не пошто он не е добар, туку пошто Гана има многу моќни играчи на тие позиции.

Не знам ништо за Атсу, освен дека многу тешко да биде стартер у редовната на Гана и дека не почнал у фудбалска школа туку го собрале од "улица" у Гана :)

Не верувам да биде, не пошто он не е добар, туку пошто Гана има многу моќни играчи на тие позиции.
Не ми е за Гана, ќе му дојде времето. Во Челзи дали ќе има иднина е работата :D
:vozbud::vozbud::vozbud:
Куртоа, Чех, Шварцер, Хиларио, Блекмен.

А бе ќе објават некој денеска ? Или Коста ги паднал прегледите ? :sneaky:
smiley-vault-character-009.gif
во Тотенхем отишол

Му одговара на Цеск тамо, таму играше и во Арсенал. Не му одговара ако и другиот е офанзивен како него, а покрај Матич ќе гризе. Може да се кладам дека ќе има најмногу асистенции на Коста, а и воопштоу цела Европа. У последните 3 години одкако е кај нас е играч од средината со најмногу голови и асистенции, добро он повеќе шпиц игреше, ама сепак....:D

Што ти смета Хиларио бе? :D
најслабиот голман во премиер лига шо го имам видено дека брани покрај многу јака конкуренција на голмани шо имат брането за арсенал и јунајтед :гик:

Значи бидна ги земавме двајцата . Ај со среќа ќе речам за да ги фати малер да не дојдат :X3:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom