- Член од
- 4 декември 2013
- Мислења
- 198
- Поени од реакции
- 70
Ги броиш влакната? од кај знаеш дека се 150? до 100 е нормално во еден ден да ти паѓаат
Само во миење на косава ми паѓаат над 150. А и да ги бројам, месецов со косава психички се пореметив

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ги броиш влакната? од кај знаеш дека се 150? до 100 е нормално во еден ден да ти паѓаат
Dali na nekoj mu pomogna ova so samponite, preparatite i dr raboti? Eve bratucetmi vo Italija eden kup pari dade za kosata i nisto. Negovata pobrzo padna od mojata.
Ako e nasledno dzabe ne frlajte pari. Jas se pomiriv i sega mi e seedno dali imam kosa ili ne.
Само во миење на косава ми паѓаат над 150. А и да ги бројам, месецов со косава психички се пореметивОзбилен сум...
Минохидилот без пропециа нема никакаков ефект![]()
Цела година да бидиш мрсен во глата за 3 влакна да ти пораснатАко веќе користиш пропециа не ти е ни потребен миноксидил , али треба да си јунак да пробаш.Миноксидил од 5 % може да даде колку толку резултат после многу време , али не е ништо посебно. Пропециата од друга страна ако немаш негативни ефекти може од NW5 да те врати на NW1. Страшно ефикасна дрога , али за огромна жал на милиони луѓе и страшно декструктивна.
И на крај ти останува трансплантација. Перманентни влакна кои не паѓаат , али никој не ти гарантира за твојата природна коса. Плус скапо е у пм.
Dali nekoj od forumot ima Licni iskustva so Mezoterapija, PRP i sl tretmani od kaj Ancevski
me interesira cena i efikasnost
Dali nekoj od forumot ima licno iskustvo i so tretmanite od 101 i dali ima rezultati
Дечки како се викаа тие апчињата што се единствен лек против опаѓање ама те праат неплоден/импотентен и слично?
Пропециа. И не се лек , туку треба континуирано да ги пиеш за да има резултати. Ако ги прекинеш опаѓањето почнува пак.
Баш пред некој ден праев муабет со братучед,ќе идел на матичен да му го препишел,али не ми текнуваше у моментот точно како се викаа,фала
.Му викам да иде кај некој приватњак,специјалист,вика ко демек шампони ќе му даеле,само пари безвезе за прегледи ќе давал.Како бе може матичар да му дае рецепт за така заебан лек,без анализи и слично.Се надевам дека нема туку така да му ги дадат.Сеа нешто чепкав по нет кај некои луѓе демек и перманентно импотенција предизвикувало..Според мене боље чекај скроз да ти падне па пресади,него оваков ризик да презема на тие години.Го користел некој од тука?