Darling
High Value
Абе ај нека пушти некој асална слика/мапа од светов у серијава. Никако не можам да најдам едно ко што треба. Морам да си визуелизирам поише што-како, вака ептен на слепо ми е коа глеам.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе ај нека пушти некој асална слика/мапа од светов у серијава. Никако не можам да најдам едно ко што треба. Морам да си визуелизирам поише што-како, вака ептен на слепо ми е коа глеам.
Не се читаат убаво
А на Денерис областа?
odi vidi go linkot sho ti go prativ, mozes i da si odberes pateka na likovite.А на Денерис областа?
А на Денерис областа?
Сеуште е барана за убиство на Џофри низ цело кралство, мало предавство и готова е. Дури и на Ејри или Ајри како и да се вика има Ланистерови шпиони. Една лага не ја прави голем играч. Колку што Педофингер зависи од неа, толку она зависи од него. Педофингер пред се си гледа само за себе, Санса ја чува од атер за Кејтлин.
Не примети дека освен 2-3 лика сите се како што викаш ти fan favorite? Пошто толку е добро осмислено, напишано и одглумено од одлични актери публиката се поврзува со голем број од ликовите.![]()
http://www.fonstola.ru/pic/201309/1920x1080/fonstola.ru-117781.jpg
Огромна е сликава, ќе ја најдеш Дајнерис десно сигурно во Meerin под Дотраки Sea.