Манат е и рестарт па дури и ресет на тел комплет....иста приказнаМи личи на баг мене..
Напрај рестарт на телефонот и види дали пак ќе е така.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Е јбг не сум ја на 7.1 , затоа не сум приметилМанат е и рестарт па дури и ресет на тел комплет....иста приказна
ЕДИТ!
Барав и најдов одговор
iOS 7.1 displays the last app that played media in that spot.
Како и да е, глупава опција во iOS7
ај објасни ми како сакаш одма да искочи ЏБ?Дали е искочен џејлбрејк за најновиот ios и ако не кога се очекува? По нет не најдов ништо, повеќето во коментари пишуваше фејк..
Не зборам за ios8 туку за 7.1.1 или како и да е последнaва верзијаај објасни ми како сакаш одма да искочи ЏБ?
прво е у бета верзија, кузнае колку бети ке има до конечната верзија а и со тоа модификации во кодот...
ЏБ треба да се очекува пред нова година/католички божиќ... како што и увек било до сега
Вчера искочи 8 така да најнова верзија е и за 7.1 нема да да ина џеилбрејк туку ке чекаат 8мицата конечната верзија..Не зборам за ios8 туку за 7.1.1 или како и да е последнaва верзија
Пробај на друг пц или со друг кабел[DOUBLEPOST=1402425507][/DOUBLEPOST]Пред 2 месеца купив ајфон е сега мене усб-то ми рабореше се како што треба но пред извесен период го ажурирав софтверот. и сега ми е иос7.1.1. Е сега имам проблем со усб драјверите изгледа, не ми го чита усб-то а мобилниот кога ќе го ставам усв-то во комп се полни ама не ми отвора понатака ништо. Молам за помош ако некој имал сличен проблем
На кој модел?Imam prasina vnatre vo kamerata, kade vo Skopje ima servis na lice mesto da go otvorat i da iscistat prasinata?
Iphone 5Пробај на друг пц или со друг кабел[DOUBLEPOST=1402425507][/DOUBLEPOST]
На кој модел?