Шкорпион
Corvus oculum corvi non eruit?
'"If I still had my balls, I never would have met you"
~Grey Worm, the poet.~

~Grey Worm, the poet.~

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мене Нињо ми е многу мил лик од форумов кој констатно има конструктивни и квалитетни постови на темава, за разлика од некои што го цитираа и го ставија на линч. Така да не, не го дудлајте многу и олабавете го човекот, затоа што несвесно вие спојлервуате.
The Pillar and the stones![]()
Многу е појака вака. Трансформацијава ја направи од девојче жена. (И ја иам thing за црвенокоси и џинџери ама што е право, право е^ ^ ^ ^ Колку е само посекси во вкаво издание, нели?
Тие што ме знаат лично знаат дека имам thing за црвенокоси и џинџери, ама и со темна коса колку добро изгледа човече ....
Плус тоа, Оберин умре затоа што беше пресамоуверен и доброволно. Нема причина за одмаздување.
Администраторски живот, ги прочита сите спојлери за да знаеш шо да избришешмислењата се избришани, жалам што касно видов, кој прочита, прочита.
У црно беа двајцата на крај од епизодава со Литлфингер, чудно ми е што ЕлНињо не примети.
Нема алат,затоа и досадни се нивните сцени,се знае нема ништо да бидне меѓу нив,једини ќар ни е што ја видовме Мисандеи како од мајка родена.
Исто било значи.
Првпат експилицитно го видовме методот на Болтонови на екранот денеска.
Колку од вас беа 99% сигурни дека ниеден Ironborn нема жив да излезе од тврдината што ја држеа.
Јас дефинитивно се предавам, не можам да ја следам серијава повеќе, ќе добиев срцев удар, само како лупаше, УПМ, не вреди толку.
Сум гледал хорори, ама ова е премногу.
Кучка глупа, заслепена од некоја несфатлива омраза кон Тирион, само штета прави и на себе и на фамилијата. Зарем во таа цинична насмевка забоарви каде се наоѓа нејзината ќерка?
Каков пакт, не ми текнува на такво нешто.